Archives for 2014 | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie

Mia Sabina fortæller om, hvordan fastlåst følelse "angst" bliver vendt til "tryghed"

En grundlæggende angst blev ved med at genere, forstyrre min nattesøvn og lå som en underliggende uro under det hele. Det var utrolig belastende. Kendte Shanti fra nogle allergi behandlinger, og kunne godt mærke at den behandling, hun kalder Fastlåste følelser, kaldte en del på mig. Jeg besluttede at bestille en tid og se hvad der skete.

I starten kunne jeg sagtens følge med og var fortrolig med hvad armen svarede ja og nej til, men så begyndte det pludselig at blive den omvendte verden. Jeg forstod slet ikke hvad hun spurgte om og min arm svarede det modsatte af hvad man burde forvente. Faktisk svarede mit system ja til at jeg følte angst og det skulle være sådan, og nej til at jeg følte mig tryg. Af en eller anden grund havde mit system bildt sig selv ind at den skulle holde fast i følelsen af angst. Det var rigtig uheldigt. Hun måtte forklare det for mig mange gange før jeg forstod, hvilken omvendt følelse jeg bød min krop at være i. Med denne fastlåste følelse af angst, var det svært at komme sig og blive rask.

Shanti bankede forsigtigt forskellige steder på kroppen mens jeg sagde beskæftigelser. Det sled og skubbede på hjernebjælken. Det var den følelse jeg havde og presset blev større og større, indtil det føltes som om skuffen i hjernebjælken gik op og energien væltede ind i den side, som åbenbart havde været blokeret for energi. Strømmen skulle vendes, så min krop svarede Ja til at føle tryghed, og ikke angst, hvilket den gjorde efterfølgende. En del af angsten sad i kæberne og blev løsnet til sidst. Det var som om det gav lov til at løsne sig da strømmen vendte.

Da jeg rejste mig fra briksen sagde mit system ja til at min grundfølelse var tryghed og ikke angst. De efterfølgende dage var mit system i vældig uro, jeg var træt og irritabel. Kroppen rensede ud og jeg havde det blandet, men så begyndte det at vende og roen begyndte at indfinde sig.

Det er nu ca. 1 måned siden jeg fik behandlingen. Det føles som en slags vendepunkt for mit noget hårdprøvede system, og jeg fornemmer hvordan det stille og roligt bliver mere og mere stabilt. Måske ville jeg have godt af en behandling mere for at sætte lidt mere skub på det tog, der nu er kommet op på skinnerne igen, men det var også en lidt unormal stor belastning mit system var udsat for, så det er vel naturligt nok.

Dejligt nu at leve efter en anden grundfølelse end den jeg havde.
Sikken rod der skulle ryddes op i.

a0cef6fb-cea9-4e5b-9632-1b3bd7f40cf2
Comments

Spiritualitet og Jordforbindelse

Den indstrømning af lys mange oplever i øjeblikket på deres spirituelle vej (bl.a. Golden Ascension) kan medføre et utal af ubalancer f.eks. manglende jordforbindelse. Kroppen kan simpelthen ikke følge med - den er for "tung" og lyset/energien kan ikke trænge igennem de blokeringer, der måtte være.

Du kan gennem kinesiologi RAB hos mig i Allergifrihed få hjælp til at opnå ro, balance, styrke og overskud. For at alt i dig kan nyde din spiritualitet tilbyder jeg kinesiologi behandling indenfor følgende områder:
 • Krop Spændinger i kæben kan være anledning til al mulig ubalance og uro. Med kinesiologi kæbeafbalancering får kroppen hjælp til at slippe oplevelser og traumer, der holder dig tilbage. Kroppen vil opleve frihed og lettelse.
 • Kemi Har du ophobning af tungmetaller bliver din spirituelle udvikling stoppet. Pineal kirtlen (det tredje øje) kan kun åbnes og fungere når der er frit flow. Kinesiologi kan effektivt hjælpe dig fri af tungmetaller og allergier.
 • Psyke Følelser, stress, tankemønstre, fobier og traumer kan hindre dig på din spirituelle vej og holde dig tilbage. Bliv fri at fastlåste tanker og mønstre med kinesiologi. Læs kundehistorien nedenfor om, hvordan en behandling kan forløbe.
 • Energi Få afbalanceret meridianer, chakra'er og få koordineret de to hjernehalvdele. Ubalancer på disse områder kan hindre energien i at flyde frit.
 • Spiritualitet har du brug for støtte på det spirituelle og æteriske niveau? Under behandlingen kan du få blid støtte af Nemina's krystalsæt. I klinikken har jeg krystalsæt til stress reduktion, energi retur til afsender, indre kærlighed, angst reduktion og energi korrektion på alt mellem Himmel og Jord - bogstaveligt talt!
Måske får du under læsningen af ovenstående en fornemmelse af, hvor dine "stopklodser" er?

Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-4 sessioner.
Kinesiologi tager udgangspunkt i dig og din situation. Ikke to sessioner er ens.

0186c1de-23d7-42dd-9d14-a2806c19d4f0
Du står foran en port. Hvad mon der gemmer sig inde bag ved til dig?
Få en håndsrækning til at åbne porten så du kan træde indenfor.
Dette er porten til Dalai Lama's sommerpalads Norbulinkha i Tibet.
Comments

Er du allergisk overfor Julen?

For nogen kan den søde juletid også være anledning til opblussen af deres allergi / overfølsomhed. Der er nemlig ting i den typiske julemad, som de ikke kan tåle. For dig, der selv har allergi eller dig, der skal have allergiske julegæster, skal du bl.a. være opmærksom på følgende

Mælk, æg, hvede, gluten
De, som reagerer på mælk, æg, hvede og gluten, er også i julen nødt til at bruge specielle opskrifter på julemad og -kager.

Nødder og julegodter
Mange med pollenallergi får symptomer, når de spiser nødder og mandler, som der er masser af i julens marcipan, konfekt, nougat, chokolade og kager - og i risalamanden.

Nisser
Min mors hjemmelavede nisser har invaderet klinikken...Happy

Appelsiner og klementiner
En del mennesker med græspollenallergi reagerer på citrusfrugter som appelsiner og klementiner, som er fast ingrediens på julens frugtfade. Reaktionen er typisk kløe og hævelse af læber, mund og svælg.

Julegran og julelys
Mennesker med astma og eksem kan blive slemt generet af de partikler, som julegran (læs: juletræWinking og julelys afgiver. Det kan genere øjne, næse og lunger.

Husdyr
Ak ja, de kære dyr kan genere allergikere - også i den søde juletid.

Comments

Kundehistorie om Candida

Jeg har modtaget feedback fra en kunde, der ønsker at være anonym. Hun har været til test og behandling for Candida Albicans og fortæller følgende, som jeg ønsker at dele med jer: 

"Jeg fik konstateret candida hos en hudlæge i Hundige i september 2007 efter at andre læger ikke kunne finde ud af hvad der var årsag til mine symptomer. Hos hudlægen fik jeg nogle kapsler jeg skulle spise hver dag og jeg fik det hurtigt bedre, og efter nogle måneder gik jeg ned i dosis så jeg fik 2 kapsler 2 gange om ugen.

Det har jeg så gjort i 5 år, hver gang jeg satte dosis ned fik jeg alle gener igen. Jeg har tit været irriteret over at det ikke kunne forsvinde helt og at jeg skulle blive ved med at tage medisin for at holde candidaen væk.

Så hørte jeg om at Charlotte havde god erfaring med noget som var effektivt mod svamp, så jeg blev testet hos hende og fik anbefalet en kur - jeg skulle tage kuren i 8 uger, men efter 1 1/2 uge på kuren er slimhinderne helet helt op - og jeg er super super glad og lykkelig for at jeg blir fri for tage medisin og ikke skal plages af diverse symptomer og gener - jeg forsatte selvfølgelig med kuren i de 8 uger som jeg blev testet til."

Det er simpelthen så skønt at modtage sådanne kundehistorier. Det gør mig rigtig glad.


Book tid
Comments

Krystaller mod stress

Krystalsættene fra Nemina Crystals kan være en stor støtte for nogen og jeg er begyndt at bruge dem som en ekstra dimension i min kinesiologibehandling. Stress krystallerne giver ro og reducerer stress.

Krystalsættene er intentionskrystaller dvs. de er et energiværktøj, som er kodet med en bestemt intention. Når man "tænder" for intentionen - i dette tilfælde stress reduktion - så siger man ja tak til at energien arbejder med de ubalancer, der forhindrer dig i at være i ro uden stress.


Stress

De er lette at bruge og kan bæres i lommen, hvis du har brug for støtte til en stressende situation. Mange oplever en dejlig healingsfornemmelse.

Prisen for et stress krystalsæt er kr. 400. De kan købes her i Allergifrihed i
webshoppen, hvor du også kan se de andre krystalsæt.
Comments

Stress afbalancering

Har du brug for at bryde stressmønstret, komme mere i balance og få boostet immunsystemet? Med kinesiologi kan du på en blid men effektiv måde komme videre efter en periode med stress. Kinesiologi styrker dig, der hvor du har brug for det lige nu og her. Jeg har gode resultater med at behandle både akut stress og følgevirkninger af langtidsstress. Når du kommer til stress afbalancering tester jeg med kinesiologi, hvor du har brug for hjælp. Der findes følgende muligheder for hjælp og støtte:

 • Fysisk Har du brug for at få løst spændinger i kæben og kroppen?
 • Kemisk Har du brug for at styrke immunforsvaret og trætte nyrer med kosttilskud
 • Psykisk Har du brug for at få forløst fastlåste følelser og traumer? 
 • Elektromagnetisk Har du brug for at få dit energiflow på plads?
 • Spirituelt Har du brug for støtte til at blive forankret i dig selv og din spiritualitet?
Forløbet med stress afbalancering strækker sig typisk over 3-4 sessioner, men du kan mærke en forskel allerede efter den første behandling.

Bestil tid til stress afbalancering hos Allergifrihed.

Book tid
Comments

Du behøver ikke være syg for at gå til kinesiolog

Forebyggelse af sygdom og vedligeholdelse af krop og sjæl er en stor del af kinesiologens arbejde. Kinesiologien kan nemlig afsløre mange skavanker før de giver sig til udtryk i krop eller psyke. Vi fanger de helt fine ting, som ligger og murrer nedenunder.
Når ting fanges på et tidligt tidspunkt kan der gøres noget ved det. Det kan være nogle enkelte afbalanceringer, der skal til for at få dig på rette spor igen.

 
c6556183-935b-4948-acae-3c5e4331abe1
Tibetanske Medicine Buddha er behandlernes Buddha
Comments

Kinesiologi helsecheck

En kinesiologi test og behandling afslører, hvilke afbalanceringer du har brug for lige nu og her. Det er et rigtig godt sted at få checket dine småskavanker (eller kroniske tilstande) og finde ud af, hvor der skal sættes ind. Her i det tidlige efterår er det tid til at komme i balance, få boostet immunsystemet og få ryddet op i krop og sjæl, som forberedelse til vinteren. Der er ingen grund til at bære rundt på gamle, ubrugelige sager mere. Livets rejse bliver meget lettere med en lille let baggage. Måske skal du
 • tage ekstra kosttilskud i en periode for at booste immunforsvaret
 • have en stress afbalancering ovenpå en travl og udfordrende periode
 • forløse fastlåste følelser og slippe af med gamle mønstre
 • opløse gamle traumer og befri krop og sjæl for tunge sager

Når du kommer til en kinesiologi test og behandling lægger vi en plan, som passer lige præcis til dig.

Book tid
Comments

Fastlåste følelser

Nogle gange bliver vores følelser fastlåste. Vi kalder det også "at vi går i baglås". Fastlåste følelser skaber psykiske tilstande, som begrænser os og skaber stress for os selv og dem omkring os. Vi kommer i en sindstilstand, hvor vi har svært ved at ændre på situationen.

Her er et lille udpluk af, hvad klienter hos mig har arbejdet med

1) frygt for økonomi
2) livslede pga. kronisk smerte
3) bekymring for kræft
4) angst for ikke at kunne slippe af med ondt i ryggen
5) usikkerhed overfor egen kraft
5) eksamensfrygt
6) ønske om et lykkeligt liv.


1b324ee2-472d-4a81-ba4f-445c86cce263

Mange terapeuter oplever klienter, som ikke reagerer på deres behandling selvom klienterne påstår at de f.eks. gerne vil slippe fri af deres allergi, komme af med frygt eller blive raske. Kinesiologer kalder dem "psykisk omvendte". En simpel kinesiologisk test afslører nemlig, at de i virkeligheden ønsker at holde fast i deres allergi, frygt eller sygdom!

Omvendthed bliver indenfor kinesiologi defineret som "en tilstand eller en omstændighed, som forhindrer naturlig healing og blokerer for andre behandlingsformer, så de ikke virker, selv om de normalt er effektive."

Kinesiologi har en meget simpel og effektiv måde at afbalancere den psykiske omvendthed og de fastlåste følelser på. Metoden er udarbejdet og gennemarbejdet af kinesiolog Wayne Topping, som er meget anerkendt internationalt indenfor kinesiologi. Det er ham jeg har lært metoden af.

Bestil tid til kinesiologi behandling og slip fri af de fastlåste tanker og følelser. Du er også velkommen til at kontakte mig først for at høre nærmere om dine muligheder for behandling.


Book tid
Comments

Øh, hvad var det nu...

Når jeg arbejder med fastlåste følelser, så bruger jeg min whiteboard flittigt.

Her noterer jeg den fastlåste følelse, som klienten ønsker at arbejde med. Herefter beder jeg klienten sætte tal på en skala fra 0 til 10 - hvor 10 er det aller højeste. Altså et tal på, hvor meget den fastlåste følelse fylder.


Whiteboard

En af fiduserne til dette er, at den fastlåste følelse bliver synliggjort for klienten. De kan holde fokus. Og jeg kan løbende notere når tallene falder efterhånden som behandlingen skrider frem og den fastlåste følelse fylder mindre og mindre.

Men den vægtigste grund til at jeg skriver det op på whiteboard er at mange efter behandlingen glemmer, hvad det hele gik ud på og hvor meget den fastlåste følelse fyldte i deres liv. Jeg har oplevet klienter, som efter behandlingen har kigget undrende på mig og så har spurgt "Øh, hvad var det nu vi arbejdede med..."

Som svar på tiltale kan jeg på bedste skolemester manér bare pege på whiteboard'en med en sigende mine og sige "Du har arbejdet med din angst for ikke at være godt nok. Følelsen lå til at starte med på en 7er, men efter behandling faldt den til 4 og herefter til 1-2 og til sidst gik den i 0."

Comments

Kundehistorie

En kunde, der ønsker at være anonym, fortæller om kinesiologibehandlingen "fastlåst følelse":

"Under en behandling hos Shanti kom vi frem til at jeg skulle arbejde med fastlåste følelser. Jeg havde nemlig kort tid forinden mistet mit arbejde, og gik rundt med en frygt for hvordan jeg skulle klare alle mine udgifter, uden min normale faste indtægt. Ofte havde jeg en knude i maven, og det gav selvfølgelig også anledning til heftige diskussioner med min partner.

Shantis behandling var meget hurtig og enkel. Et par gange undervejs tænkte jeg, at det var noget underligt noget hun havde gang i, men på den anden side, så havde jeg også tillid til hendes metoder, da hun tidligere har hjulpet mig af med allergi.

Det er helt fantastisk, for siden denne ene behandling har jeg jeg ikke været bekymret eller angst for min økonomiske situation. I stedet for at gå i panik, så har jeg konstruktivt kunne drøfte situationen med min parter og finde realistiske muligheder, som vi kan arbejde med.

Shanti har selvfølgelig ikke løst mit økonomiske problem, men hun har fjernet min knude/angst i maven, og det har givet mig et overskud til at se positivt på tingene. Senere har Shanti også hjulpet mig af med præstationsangst, der også viste sig at være en gammel fastlåst følelse."

Comments

Sundhedsordning

Skyd genvej tll sundhed. Allergifrihed tilbyder sundhedsordning hos en Kinesiolog RAB gennem Danske Kinesiologer.

Har du ondt i hoved, skuldre, arme eller ryg af uheldige arbejdsstillinger? Eller har du andre lidelser f.eks. allergi, du har fået i forbindelse med dit arbejde?

Har du nogle af disse eller lignende symptomer? Så foreslå din chef, at virksomheden tilmelder sig ordningen. Behandlingerne er et personalegode og dermed gratis for dig, da du ikke beskattes heraf og fradragsberettiget for virksomheden. Det koster kun virksomheden udgiften til de ydede behandlinger.

Ordningen gælder alle virksomheder, uanset størrelse, herunder enkeltmandsvirksomheder, og skal gælde for alle ansatte på lige vilkår.

Læs mere på
hjemmesiden og kontakt mig for nærmere information på 4225 3108 eller kontakt@allergifrihed.dk
Comments

Krydsallergi til Bynke

Er du allergisk overfor bynkepollen, er du særligt udsat for at få problemer med visse frugter og grøntsager, som krydsreagerer med pollen. I år, hvor pollentallene for bynke er skyhøje, skal du være ekstra opmærksom på krydsallergi idet det kan forværre dine symptomer. Når du reagerer på fødevarer, som krydsreagerer med pollen, er de almindeligste symptomer kløe og lettere hævelse på læberne og i munden og svælget. Nogle oplever, at det klør helt ud i ørerne. Mere sjældne er symptomer som nældefeber (udslæt og kløe), astma og mave-tarmbesvær. Ganske få mennesker får eksem på hænderne, når de rører ved nogle af de fødevarer, som krydsreagerer med pollen.
Bynke
Bynke Ambrosie Mange grøntsager og frugter mister deres allergene egenskaber ved kogning, bagning eller syltning, således at krydsreaktioner kan undgås, mens nødder typisk bevarer deres krydsreagerende egenskaber på trods af opvarmning.

Bynkepollenallergi kan udløse krydsreaktion med:
 • Kamille, mælkebøtte, krysantemum
 • Melon, banan 
 • Gulerod, grøn peber, solsikkefrø, persille, purløg, dild, estragon, selleri, pastinak, fennikel

Comments

Bynkeallergi

Har du symptomer på høfeber?

Det kan være Bynke Ambrosie, der driller dig. I går nåede bynkepollen i København det højeste niveau målt i 10 år med et Dagens Pollental på 70! Rekorden er fra 2004 med et bynkepollental på 90 i København.

Fortsætter det gode vejr kan der komme mange flere pollen fra bynke i år fortæller Astma Allergi. Sæsonen for bynke starter typisk i starten af juli og slutter i midten af oktober, så det kan blive en lang og hård sæson for de ramte.

Jeg har frisk bynke og kan lindre dine symptomer med kinesiologi. Det er ikke for sent at starte med behandlingen og de fleste mærker en bedring med det samme.


Book tid
Comments

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi bygger dels på vestens viden om anatomi, fysiologi og kemi, og dels på Østens gamle visdom om sundhed baseret på en viden om kroppens energibaner og livsenergi.

Mennesket ses som en helhed, hvor krop, kemi, følelser, tanker og energi gensidigt påvirker hinanden.

Når livsenergien flyder frit er vi i balance. Hvis energien er blokeret eller hæmmet mærker vi det i form af træthed, forskellige symptomer og sygdom. Det kaldes indenfor kinesiologien ubalancer, og det er vigtige signaler fra kroppen om, at noget ikke fungerer optimalt.

Indenfor kinesiologien søger man at styrke livskraften og øge energien, således at de sunde og livgivende processer i krop, følelser og tanker fungerer optimalt.

Ordet kinesiologi stammer fra græsk og betyder “læren om bevægelse”. Kinesiologi er udviklet af amerikanske kiropraktorer i 1960’erne. Metoderne er stadig i udvikling, hvilket har medført, at der i dag findes flere forskellige grenen indenfor kinesiologi.


Kinesiolog RAB Charlotte Shanti

I lighed med en stor del af mine kolleger i Danske Kinesiologer er jeg Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Det betyder, at jeg lever op til loven og dermed til en række krav om etik, uddannelse og god klinisk praksis.

Loven er indført, for at sikre at du som bruger kan forvente en tryg og saglig behandling og information om behandlingen.


Slice 1
Comments

Hvordan afbalanceres med kinesiologi?

Klienten opstiller et mål for afbalanceringen. I forhold til målet testes og afbalanceres indenfor følgende hovedområder:
 • Struktur muskler, knogler, led, tænder
 • Kemi fødevarer, kosttilskud, urter, homøopati, belastninger i miljøet (ydre og indre)
 • Psyke følelser, stress, tankemønstre, koncentrationsbesvær, fobier, traumer, indlæringsvanskeligheder
 • Energi afbalancering af meridianer, chakra’er og koordinering af hjernehalvdele
 • Spirituelt Har du brug for støtte til at blive forankret i dig selv og din spiritualitet?
Muskeltesten viser hvilke ubalancer, der blokerer for at nå det opstillede mål. Dernæst afbalanceres indenfor de nævnte hovedområder i den rækkefølge kroppen har brug for det.

Når energimæssige blokeringer fjernes, øges kroppens evne til at helbrede sig selv. Desuden får personen indsigt i og bevidsthed om egne ressourcer, funktioner og reaktioner.
Comments

Kinesiologer arbejder med

 • Følgevirkninger af stress
 • Fastlåste følelser
 • Eksamensangst
 • Smerter i led og muskler
 • Smerter, psykosomatiske
 • Fordøjelsesproblemer
 • Høfeber
 • Allergi
 • Fobi
 • Piskesmæld
 • Kæbeproblemer
 • Tinnitus
 • Vitamin- og mineralmangel
 • Ophobning af tungmetaller
 • i det hele taget, når der er noget du ønsker hjælp til at ændre

Book tid

Comments

RAB - Registreret Alternativ Behandler

I lighed med en stor del af mine kolleger i Danske Kinesiologer er jeg Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Det betyder, at jeg lever op til loven og dermed til en række krav om etik, uddannelse og god klinisk praksis.

Loven er indført, for at sikre at du som bruger kan forvente en tryg og saglig behandling og information om behandlingen. 

Velkommen til kinesiologi RAB i Allergifrihed...Happy

Følgende krav skal opfyldes for at blive Kinesiolog RAB

 • 250 timer i kinesiologi
 • 200 timer i anatomi og fysiologi
 • 100 timer i sygdomslære
 • 50 timer i psykologi
 • 10 timer i klinikdrift- og klientvejledning/basal sundhedslovgivning, herunder autorisationslovenes bestemmelser om forbeholdt virksomhed og lægelovens øvrige kvaksalveribestemmelser
 • 50 timers introduktion til andre alternative behandlingsformer, heraf 25 timer i kost og ernæring
 • 12 timers førstehjælp

Slice 1


Comments

Kundehistorie

Jeg har modtaget feedback fra en kunde, som jeg gerne vil dele med jer.

Heidi Charlotte Larsen skriver:

"Vigtig besked til alle der slås med allergi. I skal besøge Allergifrihed og prøve, hvad den dygtige behandler Shanti kan gøre for dig og din allergi.

Jeg har selv haft allergi i over 25 år og prøvet de fleste behandlinger med meget lidt held, men så ville skæbnen at jeg mødte Shanti, og efter 2 behandlinger har jeg med stor spænding afventet, at birkesæsonen skulle komme, og med et ordentligt brag i år 4600 på pollenskalaen.

Til min store glæde og lettelse har jeg ikke haft symptomer, og jeg indrømmer gerne, jeg VAR meget skeptisk, men er nu meget overbevist .

1000 tak for en superdygtig og professionel behandling."

Comments

Magnesium mod astma og allergi

Overalt, hvor jeg ser hen, skriver alternative behandlere artikler om det "nye" supermineral Magnesium (Mg) og alt det gode Mg kan gøre. Jeg vil ikke holde mig tilbage med også at komme med min vinkel. Kinesiologer kan nemlig teste om du overhovedet kan optage Mg. Hvis ikke, så kan du få en afbalancering, der hjælper din krop til igen at optage Mg og få glæde af alt det gavnlige Mg kan. Mere om dette nederst i nyhedsbrevet.

Min motivation for at skrive om Mg er, at det også støtter kroppen imod astma og allergi!
Så nu er vi pludselig inde på min boldgade...

Vitalrådet fortæller om flere
rapporter, der de senere år har sat mangel på Mg i forbindelse med astma og allergi. I 1994 viste en engelsk undersøgelse f.eks., at jo mere Mg astmatikere fik, jo bedre var deres lungefunktion.
 
Under et astmaanfald trækker bronkierne sig sammen, så luften hverken kan komme ud eller ind – især ikke ud. Det har dog vist sig, at Mg har den modsatte effekt. Det udvider bronkierne.

Et hold brasilianske læger har ved forsøg for nylig påvist at Mg hjalp de astma og allergibørn der deltog. Der var til sammenligning en gruppe af børnene, der fik placebo (kalktabletter). De, der fik Mg, havde i de to måneder forsøget varede betydeligt færre dage med astmaforværring. Ydermere kunne man konkludere, at de faktisk blev mindre allergiske.

Vores egen Radiodoktor bakker i sin online artikel om
høfeber også op om Magnesiums positive effekt på allergi.

Kan du optage Magnesium?
Tænk på at du ikke er, hvad du spiser, men hvad du optager!

Kinesiologiske tests viser, at mange mennesker i virkeligheden ikke kan optage Mg. Dvs. du kan spise lige så meget Mg holdig mad du lyster, men kroppen får ikke gavn af den indtagede Mg. Den bliver simpelthen ikke omsat, som den burde.

Hvis du ikke optager Mg, så er en af følgevirkningerne, at du heller ikke optager kalk som du skal. Det er blot en ud af mange følgevirkninger.

BNT: Balancing Nutrition and Toxicity test og afbalancering.


Book tid

Comments

BNT: Balancing Nutrition and Toxicity

Australske Philip Rafferty har bragt en helt ny og fantastisk kinesiologisk test og afbalancering til Danmark. Et af fokusområderne i testen og afbalanceringen er Magnesium (Mg), som ifølge Philip Rafferty i mangeltilfælde er grundårsagen til alle mulige tilstande lige fra ADHD over Nyresten til Osteoporose.

Philip Rafferty's liste over symptomer på magnesium mangel er ganske lang og omfatter

 • ADHD
 • Allergi
 • Artritis
 • Astma
 • Fibromyalgi
 • Kronisk smerte
 • Kronisk træthed
 • Migræne
 • Muskelspjæt, spasmer, kramper
 • Nyresten
 • Osteoporose
 • Stress fra livsbegivenheder

Philip Rafferty har vist, hvordan det er muligt at teste og afbalancere kroppen så den igen kan optage Mg og undgå ovenstående mangeltilstande. Den lange liste vidner om, hvor vigtig Mg er for vores sundhed og om, hvorfor mange alternative behandlere har fokus på det.

Testen afdækker bl.a.

 • Magnesium underskud
 • Kviksølv toksicitet
 • Fluor toksicitet
 • Kalk / Calcium overskud
 • Zink ubalance
 • Kobber ubalance
 • Dehydrering
 • Binyre / Nyrestress / Adrenalin / Kamp / Flugt

BNT: Balancing Nutrition and Toxicity test og afbalancering.


Book tid

Comments

Kundehistorie

R er en ung kvinde, som fik et blackout mens hun cyklede. Hun faldt af cyklen og slog sig voldsomt på læben, fortænderne og dermed også kæben.

Da hun kom til mig til 1. session håbede hun på at jeg kunne hjælpe hende af med hendes flovhed over at den ene fortand var blevet mørk i farven, og at den snurren hun havde i læben kunne forsvinde. Begge gener lå som 8 på en skala fra 1 - 10. Herudover var hendes krop anspændt, nakken gjorde ondt og hun var svimmel og træt. Hendes energisystem kunne jeg teste var "nede".

Hun fik første del af kæbeafbalanceringen.  Bagefter testede jeg frem til at hun skulle tage magnesium og zink indtil vi igen skulle ses 14 dage efter. Jeg testede også frem til at hun skulle lave hjemmearbejde hver dag på 2 x 10 min. Generne, som før behandlingen lå på 8 var nu røget ned på 2 på en skala fra 1 - 10.

14 dage efter kom R til 2. session. Jeg startede med at følge op på 1. session. Hun kunne slet ikke huske, at hun havde klaget over den mørke tand og den snurrende læbe. Det var ikke mere aktuelt! I stedet var det nu bare den øverste del af ryggen, der drillede. Hendes træthed var aftaget og denne gang testede hendes energisystem OK.

Hun fik nu anden del af kæbeafbalanceringen. Bagefter testede jeg frem, at hun skulle tage magnesium og zink i 14 dage mere. Der var ikke brug for hjemmearbejde.

2 1/2 uge efter endt behandling fik jeg følgende glade mail fra hende:

"Hej Charlotte Shanti!

Det går meget bedre. Jeg har ikke ondt i kæben mere og er mindre svimmel og træt. Det er rigtig dejligt. Tak for hjælpen
😄

Mange Hilsner R!"

Comments

Kæbeafbalancering

En af de populære behandlinger jeg laver i Allergifrihed er kæbe afbalancering. Det er en utrolig behagelig, dybtvirkende og afstressende kinesiologi behandling.

Ubalancer i kæbeområdet kan være årsag til næsten enhver tænkelig ubalance i kroppen. For at vi kan fungere optimalt, er det vigtigt, at alle muskler og ligamenter i kæbeområdet er i fuldstændig balance.

Der kan opstå ubalance på grund af
 • trafikuheld
 • piskesmæld
 • stress
 • slag på hovedet eller i kæbeområdet
 • tandlægebesøg
 • tandbøjler
 • bihulebetændelse
 • kronisk træthed m.m.

Det kan resultere i mange symptomer som problemer / smerte,
 • når man tygger eller
 • åbner / lukker / bevæger kæben fra side til side
 • tænderskæren
 • knækken i kæben
 • tinnitus
 • svimmelhed
 • migræne
 • hovedpine
 • tandpine
 • uklart syn m.m.

Det kan også være årsag til smerter i ansigt, hals, øjne, hovedet, rygsøjlen, skulder, hofte, knæ, ankler og fødder.

Over 2 sessioner  får du en dybtgående afbalancering af kæbeområdet. Du får også  hjemmearbejde, hvor du skal udføre nogle enkle øvelser på ca. 10 - 15 min. om dagen.


Book tid
Comments

Pollenprøver indsamles

Jeg samarbejder med en lokal botaniker, som hvert år følger pollensæsonen nøje og indsamler nye prøver så snart der er pollen fra enten træer eller græsser. Samarbejdet gør, at jeg får prøver ind, som traditionelt ikke indgår i f.eks. Astma-Allergi Danmark's pollenregistrering. Det er en stor fordel, fordi nogle mennesker reagerer på nogle andre pollen end dem man normal tænker på i forbindelse med allergi.

Pollenprøverne konserveres og indgår i mit testsæt, som jeg dels bruger til at finde ud af, hvad den enkelte person reagerer på og dels til at behandle personen for den pågældende reaktion.

Nedenfor ses forskellige eksempler på de pollenprøver jeg bruger. Jeg har pollenprøver af træer og græsser fra hele pollensæsonen og jeg supplerer hvert år op med friske prøver.


Hasselprøver
Comments