Fastlåste følelser | Blog om kinesiologi test og behandling

Fastlåste følelser

Nogle gange bliver vores følelser fastlåste. Vi kalder det også "at vi går i baglås". Fastlåste følelser skaber psykiske tilstande, som begrænser os og skaber stress for os selv og dem omkring os. Vi kommer i en sindstilstand, hvor vi har svært ved at ændre på situationen.

Her er et lille udpluk af, hvad klienter hos mig har arbejdet med

1) frygt for økonomi
2) livslede pga. kronisk smerte
3) bekymring for kræft
4) angst for ikke at kunne slippe af med ondt i ryggen
5) usikkerhed overfor egen kraft
5) eksamensfrygt
6) ønske om et lykkeligt liv.


1b324ee2-472d-4a81-ba4f-445c86cce263

Mange terapeuter oplever klienter, som ikke reagerer på deres behandling selvom klienterne påstår at de f.eks. gerne vil slippe fri af deres allergi, komme af med frygt eller blive raske. Kinesiologer kalder dem "psykisk omvendte". En simpel kinesiologisk test afslører nemlig, at de i virkeligheden ønsker at holde fast i deres allergi, frygt eller sygdom!

Omvendthed bliver indenfor kinesiologi defineret som "en tilstand eller en omstændighed, som forhindrer naturlig healing og blokerer for andre behandlingsformer, så de ikke virker, selv om de normalt er effektive."

Kinesiologi har en meget simpel og effektiv måde at afbalancere den psykiske omvendthed og de fastlåste følelser på. Metoden er udarbejdet og gennemarbejdet af kinesiolog Wayne Topping, som er meget anerkendt internationalt indenfor kinesiologi. Det er ham jeg har lært metoden af.

Bestil tid til kinesiologi behandling og slip fri af de fastlåste tanker og følelser. Du er også velkommen til at kontakte mig først for at høre nærmere om dine muligheder for behandling.


Book tid
blog comments powered by Disqus