Workshop kodning af testsæt og energimedicin

Workshop kodning af testsæt og energimedicin

Denne workshop henvender sig til alle behandlere, der har lyst til at kode testsæt og energimedicin.

På workshoppen lærer du at kode frekvenser i ampuller til testsæt og kode energimedicin i krystaller, vand og globuli ved hjælp af Golden Child Energy Frequency kodningsplader fra City of Light. Der indgår forskellige kinesiologimetoder til test og balancering.

De testsæt vi kender og som vi har benyttet os af indtil nu består af en 1:1 frekvens af et emne. Dvs. en testampul indeholder f.eks. frekvensen for gulerod og ikke andet.

Med Golden Child Frequency kodningspladerne, som jeg har udviklet, laves mere avancerede testsæt. Nogle af de nye features i kodningerne er:

1) Du kan lave et enkelt testsæt, der indeholder f.eks. alle vitaminer og mineraler i stedet for at have mange forskellige testsæt. Når du har fundet ud af, hvilke vitaminer og mineraler klienten har brug for tester du om personen har brug for det fysisk, som homøopati eller via energimedicin og arbejder videre herfra.

2) Kodningen indeholder en ny kinesiologi metode jeg kalder ”provokation”, som gør at du kan teste og behandle f.eks. herpes flere gange og på en blid men effektiv måde nå til dybere lag på en session.

3) Du kan benytte ”lys i ampul” til at overføre frekvenser til klienten. Kodningen indeholder alle potenser og vælger automatisk den eller de frekvenser, der er gavnlige for klienten.

4) Du kan kode hjemmearbejde i et krystal til klienten med f.eks. en Ærkeengel, et akupunkturpunkt, en stjerneenergi eller andet.

Workshoppen er godkendt af Danske Kinesiologer og timerne tæller som 4 timers RAB opdatering eller som timer i uddannelsen til Kinesiolog.

Dato


Ingen planlagte workshops. Skriv til mig, hvis du ønsker workshoppen eller ønsker at købe kodningspladerne.

Forudsætning for at deltage
Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Spørgsmål og tilmelding
Kinesiolog RAB og Instruktør i Danske Kinesiologer,
Charlotte Shanti,
Allergifrihed

SMS 4225 3108
kontakt@allergifrihed.dk
allergifrihed.dk
Betingelser: Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% i gebyr. Mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Du er altid velkommen til at give din plads til en anden.

Kursusoversigt

Jeg afholder kinesiologikurser godkendt af Danske Kinesiologer og City of Light kurser med Den Gyldne Tidsalders energier. Jeg kommer gerne og holder kurserne hos dig, hvis du ønsker det. Det kræver mindst 6 deltagere.

Den fulde oversigt over kurser kan du se på City of Light