Workshop kodning af testsæt og energimedicin

Workshop kodning af testsæt og energimedicin

Denne workshop henvender sig til alle behandlere, der har lyst til at kode testsæt og energimedicin.

På workshoppen lærer du at kode frekvenser i ampuller til testsæt og kode energimedicin i krystaller, vand og globuli ved hjælp af Golden Child Energy Frequency kodningsplader fra City of Light. Der indgår forskellige kinesiologimetoder til test og balancering.

Forudsætning for at deltage
Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Indhold
De testsæt vi kender og som vi har benyttet os af indtil nu består af en 1:1 frekvens af et emne. Dvs. en testampul indeholder f.eks. frekvensen for gulerod og ikke andet.

Med Golden Child Frequency kodningspladerne, som jeg har udviklet, laves mere avancerede testsæt. Nogle af de nye features i kodningerne er:

1) Du kan lave et enkelt testsæt, der indeholder f.eks. alle vitaminer og mineraler i stedet for at have mange forskellige testsæt. Når du har fundet ud af, hvilke vitaminer og mineraler klienten har brug for tester du om personen har brug for det fysisk, som homøopati eller via energimedicin og arbejder videre herfra.

2) Kodningen indeholder en ny kinesiologi metode jeg kalder ”provokation”, som gør at du kan teste og behandle f.eks. herpes flere gange og på en blid men effektiv måde nå til dybere lag på en session.

3) Du kan benytte ”lys i ampul” til at overføre frekvenser til klienten. Kodningen indeholder alle potenser og vælger automatisk den eller de frekvenser, der er gavnlige for klienten.

4) Du kan kode hjemmearbejde i et krystal til klienten med f.eks. en Ærkeengel, et akupunkturpunkt, en stjerneenergi eller andet.

Workshoppen er godkendt af Danske Kinesiologer og timerne tæller som 4 timers RAB opdatering eller som timer i uddannelsen til Kinesiolog.

Dato København
21. november 2019 kl. 17.30-21.30 på Roskildevej 46, 2. sal, 2000 Frederiksberg
400 kr. kursus inkl. manual for deltagere, der allerede har kodningspladerne.
Du betaler kun 200 kr, hvis du har deltaget på denne workshop før.
800 kr. kursus inkl. manual og kodningspladerne.

Tilmelding
Billet købes på webshoppen
Bemærk, at der er tre forskellige muligheder afhængig af om du allerede har kodningspladerne eller om du skal købe dem eller om du har været på workshoppen før.

Spørgsmål
Kinesiolog RAB og Instruktør i Danske Kinesiologer
Charlotte Shanti
Allergifrihed

SMS 4225 3108
kontakt@allergifrihed.dk
allergifrihed.dk

Kursusoversigt

Jeg afholder kinesiologikurser godkendt af Danske Kinesiologer og City of Light kurser med Den Gyldne Tidsalders energier. Jeg kommer gerne og holder kurserne hos dig, hvis du ønsker det. Det kræver mindst 6 deltagere.

Den fulde oversigt over kurser kan du se på City of Light