Fastlåst følelse kan løses med kinesiologi

Fastlåst følelse afbalancering

Nogle gange bliver vores følelser fastlåste. Vi kalder det også "at vi går i baglås". Fastlåste følelser skaber psykiske tilstande, som begrænser os og skaber stress for os selv og dem omkring os. Vi kommer i en sindstilstand, hvor vi har svært ved at ændre på situationen. Det kan opstå som følge af f.eks. stress eller spirituel opvågnen / acceleration pga. Golden Ascension, som mange oplever lige nu.

Her er et lille udpluk af, hvad klienter hos mig har arbejdet med
• frygt for økonomi
• livslede pga. kronisk smerte
• bekymring for kræft
• angst for ikke at kunne slippe af med ondt i ryggen
• usikkerhed overfor egen kraft
• eksamensfrygt
• ønske om et lykkeligt liv.
• spirituel opvågnen / acceleration pga. Golden Ascension
• manglende jordforbindelse

Be still

Mange terapeuter oplever klienter, som ikke reagerer på deres behandling selvom klienterne påstår at de f.eks. gerne vil slippe fri af deres allergi, komme af med frygt eller blive raske. Kinesiologer kalder dem "psykisk omvendte". En simpel kinesiologisk test afslører nemlig, at de i virkeligheden ønsker at holde fast i deres allergi, frygt eller sygdom!

Omvendthed bliver indenfor kinesiologi defineret som "en tilstand eller en omstændighed, som forhindrer naturlig healing og blokerer for andre behandlingsformer, så de ikke virker, selv om de normalt er effektive."

Kinesiologi har en meget simpel og effektiv måde at afbalancere den psykiske omvendthed og de fastlåste følelser på. Metoden er udarbejdet og gennemarbejdet af kinesiolog Wayne Topping, som er meget anerkendt internationalt indenfor kinesiologi. Det er ham jeg har lært metoden af.

Bestil tid til kinesiologi behandling og slip fri af de fastlåste tanker og følelser. Du er også velkommen til at kontakte mig først for at høre nærmere om dine muligheder for behandling.

Øh, hvad var det nu

Når jeg arbejder med fastlåste følelser, så bruger jeg min whiteboard flittigt.

Her noterer jeg den fastlåste følelse, som klienten ønsker at arbejde med. Herefter beder jeg klienten sætte tal på en skala fra 0 til 10 - hvor 10 er det aller højeste. Altså et tal på, hvor meget den fastlåste følelse fylder.

Whiteboard

En af fiduserne til dette er, at den fastlåste følelse bliver synliggjort for klienten. De kan holde fokus. Og jeg kan løbende notere når tallene falder efterhånden som behandlingen skrider frem og den fastlåste følelse fylder mindre og mindre.

Men den vægtigste grund til at jeg skriver det op på whiteboard er at mange efter behandlingen glemmer, hvad det hele gik ud på og hvor meget den fastlåste følelse fyldte i deres liv. Jeg har oplevet klienter, som efter behandlingen har kigget undrende på mig og så har spurgt "Øh, hvad var det nu vi arbejdede med..."

Som svar på tiltale kan jeg på bedste skolemester manér bare pege på whiteboard'en med en sigende mine og sige "Du har arbejdet med din angst for ikke at være godt nok. Følelsen lå til at starte med på en 7er, men efter behandling faldt den til 4 og herefter til 1-2 og til sidst gik den i 0."

Kundehistorie

En kunde, der ønsker at være anonym, fortæller om kinesiologibehandlingen "fastlåst følelse":

"Under en behandling hos Shanti kom vi frem til at jeg skulle arbejde med fastlåste følelser. Jeg havde nemlig kort tid forinden mistet mit arbejde, og gik rundt med en frygt for hvordan jeg skulle klare alle mine udgifter, uden min normale faste indtægt. Ofte havde jeg en knude i maven, og det gav selvfølgelig også anledning til heftige diskussioner med min partner.

Shantis behandling var meget hurtig og enkel. Et par gange undervejs tænkte jeg, at det var noget underligt noget hun havde gang i, men på den anden side, så havde jeg også tillid til hendes metoder, da hun tidligere har hjulpet mig af med allergi.

Det er helt fantastisk, for siden denne ene behandling har jeg jeg ikke været bekymret eller angst for min økonomiske situation. I stedet for at gå i panik, så har jeg konstruktivt kunne drøfte situationen med min parter og finde realistiske muligheder, som vi kan arbejde med.

Shanti har selvfølgelig ikke løst mit økonomiske problem, men hun har fjernet min knude/angst i maven, og det har givet mig et overskud til at se positivt på tingene. Senere har Shanti også hjulpet mig af med præstationsangst, der også viste sig at være en gammel fastlåst følelse."