Har du MCS duftallergi?

Duftallergi, Parfume- og kemikalieallergi MCS

Mange mennesker reagerer med kontakteksem eller astmatisk på parfume eller kemikalier, som findes i mange hverdagsprodukter. Dette kan behandles hele året.

Jeg har parfumeprøver og testsæt med de mest almindelige kemikalier som f.eks. ammoniak, terpentin, lanolin, latex, klorin, neopren, paraffin, polyurethan m.fl.

Herudover bedes du selv medbringe prøver på de ting du reagerer på. Det kan være maling, vaske- eller rengøringsmidler, lim eller deoderantspray osv. Prøven hældes i et klart glas med låg.

Jeg tester med kinesiologi om du reagerer allergisk på dufte. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Kundeanmeldelse

Min session med Shanti var en åbenbaring.

Der kom noget helt andet ud end det stempel, den diagnose som har forfulgt mig hele livet!

Mindblowing at komme så tæt på de ting jeg er/VAR allergisk for og mærke en styrke, eller en omprogrammering ske helt naturligt.

- Jolande Ariadne Hille