Allergi workshop for behandlere

Allergi workshop for behandlere

Denne allergi workshop henvender sig til alle typer behandlere. Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

På workshoppen får du mulighed for at træne test og balancering af allergi. Du lærer at arbejde med det testsæt jeg har udviklet, som består af 46 energetisk kodede ampuller med pollen fra danske græsser og træer. 

Testsættet indeholder en ny kinesiologi funktion, som jeg kalder ”provokation”. Funktionen bliver demonstreret på workshoppen. Du får rig mulighed for selv at arbejde med testsættet og blive fortrolig med ”provokation” funktionen.

Du stifter også bekendtskab med listen over mulige provokationskilder, som har til formål at give bevidsthed om, hvad der udløser allergien hos klienten. Med denne viden kan du afdække og behandle flere typer af allergier i samme session.

Testsættet består af 46 ampuller, der indeholder kodet vand med energimønstret fra pollen fra danske træer og græsser. Kodningen er et stykke energiarbejde jeg har foretaget i City of Light

Hvis du selv lider af allergi og har brug for at tage antihistamin før du kommer til workshoppen, så er det helt i orden. De kodede ampuller kan afsløre allergierne alligevel, da de arbejder på et fint energetisk niveau. Alle deltagere kan på workshoppen kan forvente at blive testet og balanceret på pollen testsættet.

Workshoppen er godkendt af Danske Kinesiologer og timerne tæller som 4 timers RAB opdatering eller som timer i uddannelsen til Kinesiolog.

Dato


Ingen planlagte workshops. Skriv til mig, hvis du ønsker workshoppen.

Forudsætning for at deltage
Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Spørgsmål og tilmelding
Kinesiolog RAB og Instruktør i Danske Kinesiologer,
Charlotte Shanti,
Allergifrihed

SMS 4225 3108
kontakt@allergifrihed.dk
allergifrihed.dk

Kursusoversigt

Jeg afholder kinesiologikurser godkendt af Danske Kinesiologer og City of Light kurser med Den Gyldne Tidsalders energier. Jeg kommer gerne og holder kurserne hos dig, hvis du ønsker det. Det kræver mindst 6 deltagere.

Den fulde oversigt over kurser kan du se på City of Light