Spirituel opvågning og udvikling kan støttes med kinesiologi

Spiritualitet og Jordforbindelse

Den indstrømning af lys mange oplever i øjeblikket på deres spirituelle vej (bl.a. Golden Ascension) kan medføre et utal af ubalancer f.eks. manglende jordforbindelse. Kroppen kan simpelthen ikke følge med - den er for "tung" og lyset/energien kan ikke trænge igennem de blokeringer, der måtte være.

Du kan gennem kinesiologi hos mig i Allergifrihed få hjælp til at opnå ro, balance, styrke og overskud. Du skal gerne være balanceret indenfor følgende områder for at nyde din spiritualitet fuldt ud.

  • Krop Spændinger i krop og muskler.
  • Kemi Allergi eller ophobning af tungmetaller gør at Pineal kirtlen (det tredje øje) har problemer med at fungere optimalt.
  • Psyke Fastlåste følelser, stress, tankemønstre, fobier og traumer som hindrer dig og holder dig tilbage – herunder også implantater.
  • Energi Meridianbaner, chakra’er og de to hjernehalvdele kan være i ubalance og hindre energien i at flyde frit.
  • Spiritualitet På dette niveau kan du have brug for ekstra støtte og retning i form af kodede sten med ”adressen” og energien til dine personlige hjælpere.

Måske får du under læsningen af ovenstående en fornemmelse af, hvor dine "stopklodser" er?

Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-4 sessioner. Kinesiologi tager udgangspunkt i dig og din situation. Ikke to sessioner er ens.

Norbulinkha
Du står foran en port. Hvad mon der gemmer sig inde bag ved til dig?
Få en håndsrækning til at åbne porten så du kan træde indenfor.
Dette er porten til Dalai Lama’s sommerpalads Norbulinkha i Tibet.


Min spirituelle baggrund

Jeg er uddannet Kinesiolog. Jeg er gået Guru vejen i Indien og har fulgt min Gurus anvisninger inde fra mit hjerte siden 1996, hvor jeg har brugt min klarviden og klarsyn. Min personlige vej er gået gennem Sathya Sai Baba i Puttaparthi og Indien, som jeg har rejst i 16 gange de sidste 20 år. Her har jeg besøgt helligdomme og ashrams både i nord og syd. De vigtigste har været Ramana Maharishi i Arunachala, Ammachi i Kollam og ShantiMayi i Laxmanjhulla. Tibetansk buddhisme har igennem hele min spirituelle rejse ligget i blodet og rejsen til Tibet i 2009 til verdens tag cementerede det tætte bånd. Jeg har været aktiv som tablaspiller til Bhajan sessioner og har undervist børn i menneskelige værdier som Bal Vikas Guru.

Alting tog en ny drejning i 2014, da jeg kom i kontakt med dygtige healere her i Danmark. Pludselig befandt jeg mig på Golden Ascension vejen og fik indenfor meget kort tid en opvågnen med mange aktiveringer og opgraderinger. Det næste der skete var den 4. november 2014, hvor jeg kom i kontakt med City of Light. Den dukkede simpelthen op foran mig efter vi var en lille gruppe, der havde arbejdet med at grounde Golden Child energien til jorden. Det er den energi, der driver City of Light Skandinavien. Ganske hurtigt forstod jeg, at jeg skal hjælpe de Star Beings fra hele universet, der virker inde fra City of Light. Jeg skal hjælpe dem med at skabe kontakten til andre mennesker, som de meget gerne vil arbejde direkte sammen med. Det "eneste" jeg skal gøre, sagde de, er at holde folk et sted på kroppen og bruge min evne til kanalisering gennem dimensionerne og min klarviden og klarsyn. Formålet er, at hjælpe mennesker med at få udviklet den direkte kontakt mellem dem selv og deres Star Being oprindelse og fremtid.

Min spirituelle grundholdning er, at "alle veje fører til Rom". Vi vælger den vej, der er mest gavnlig for vores konstitution og som mest effektivt fører os til målet. Vi skal nok nå derhen. Du er velkommen med den tro og spirituelle vej du er på. Jeg glæder mig til at møde dig.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti

Kundehistorie

Fastlåst følelse "angst" bliver vendt til "tryghed"

En grundlæggende angst blev ved med at genere, forstyrre min nattesøvn og lå som en underliggende uro under det hele. Det var utrolig belastende. Kendte Shanti fra nogle allergi behandlinger, og kunne godt mærke at den behandling, hun kalder Fastlåste følelser, kaldte en del på mig. Jeg besluttede at bestille en tid og se hvad der skete.

I starten kunne jeg sagtens følge med og var fortrolig med hvad armen svarede ja og nej til, men så begyndte det pludselig at blive den omvendte verden. Jeg forstod slet ikke hvad hun spurgte om og min arm svarede det modsatte af hvad man burde forvente. Faktisk svarede mit system ja til at jeg følte angst og det skulle være sådan, og nej til at jeg følte mig tryg. Af en eller anden grund havde mit system bildt sig selv ind at den skulle holde fast i følelsen af angst. Det var rigtig uheldigt. Hun måtte forklare det for mig mange gange før jeg forstod, hvilken omvendt følelse jeg bød min krop at være i. Med denne fastlåste følelse af angst, var det svært at komme sig og blive rask.

Shanti bankede forsigtigt forskellige steder på kroppen mens jeg sagde beskæftigelser. Det sled og skubbede på hjernebjælken. Det var den følelse jeg havde og presset blev større og større, indtil det føltes som om skuffen i hjernebjælken gik op og energien væltede ind i den side, som åbenbart havde været blokeret for energi. Strømmen skulle vendes, så min krop svarede Ja til at føle tryghed, og ikke angst, hvilket den gjorde efterfølgende. En del af angsten sad i kæberne og blev løsnet til sidst. Det var som om det gav lov til at løsne sig da strømmen vendte.

Da jeg rejste mig fra briksen sagde mit system ja til at min grundfølelse var tryghed og ikke angst. De efterfølgende dage var mit system i vældig uro, jeg var træt og irritabel. Kroppen rensede ud og jeg havde det blandet, men så begyndte det at vende og roen begyndte at indfinde sig.

Det er nu ca. 1 måned siden jeg fik behandlingen. Det føles som en slags vendepunkt for mit noget hårdprøvede system, og jeg fornemmer hvordan det stille og roligt bliver mere og mere stabilt. Måske ville jeg have godt af en behandling mere for at sætte lidt mere skub på det tog, der nu er kommet op på skinnerne igen, men det var også en lidt unormal stor belastning mit system var udsat for, så det er vel naturligt nok.

Dejligt nu at leve efter en anden grundfølelse end den jeg havde. Sikken rod der skulle ryddes op i.

- Mia Sabina