Har du allergi overfor dyr?

Dyreallergier

Nogen familier må skille sig af med deres hund, kat, marsvin, papegøje osv. pga. allergi i familien. I min klinik møder jeg disse familier.

Det jeg kan tilbyde er at teste med kinesiologi om du reagerer allergisk på pelsdyr. Hvis du gør det kan jeg vha. en afbalancering lære din krop af blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på. Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Der er stor forskel på symptomerne på pelsdyrallergi og du skal også være opmærksom på, at der kan være forskel på hvor meget du reagerer på de forskellige racer.

Det er ikke sikkert, at du er lige allergisk overfor f.eks. en Labrador Retriever som f.eks. en Border Collie.

Det er derfor vigtigt, at du bliver testet på den hund/hunderace det drejer sig om.

Jeg har prøver af hundehår fra mange racer, men jeg vil foreslå, at du selv medbringer hår/skæl og spyt fra den pågældende hund, hvis der er tale om en kendt hund. Hvis ikke, så arbejder jeg ud fra de prøver jeg har.

Ovenstående beskrivelse gælder også for andre pelsdyr som kat, hest, marsvin, hamster, ko osv.

Kundeanmeldelse

Min session med Shanti var en åbenbaring.

Der kom noget helt andet ud end det stempel, den diagnose som har forfulgt mig hele livet!

Mindblowing at komme så tæt på de ting jeg er/VAR allergisk for og mærke en styrke, eller en omprogrammering ske helt naturligt.

- Jolande Ariadne Hille