Har du pollenallergi?

Pollenallergi

Jeg tester med kinesiologi om du reagerer på pollen f.eks. birk, hassel, elm, pil, fyr, eg osv. Henover sæsonen indsamler jeg pollenprøver og har derfor friske prøver på de træer, der afgiver pollen.

Pollenallergi kan i princippet behandles hele året, men jeg foretrækker at behandle dem mens træerne afgiver pollen i naturen og du mærker symptomerne.

Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen. Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Krydsallergier til mad behandles som fødevareallergier.

Kundehistorie

Vigtig besked til alle der slås med allergi.

I skal besøge Allergifrihed og prøve, hvad den dygtige behandler Shanti kan gøre for dig og din allergi.
Jeg har selv haft allergi i over 25 år og prøvet de fleste behandlinger med meget lidt held, men så ville skæbnen at jeg mødte Shanti, og efter 2 behandlinger har jeg med stor spænding afventet, at birkesæsonen skulle komme, og med et ordentligt brag i år 4600 på pollenskalaen.

Til min store glæde og lettelse har jeg ikke haft symptomer, og jeg indrømmer gerne, jeg VAR meget skeptisk, men er nu meget overbevist.

1000 tak for en superdygtig og professionel behandling.

- Heidi Charlotte Larsen