Kodede Krystaller Ascension Balance kursus

Kodede Krystaller "Ascension Balance" kursus

Dette kursus henvender sig til alle typer behandlere. Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

På kurset lærer du at arbejde med 6 kodede krystalværktøjer, der med hvert sit arbejdsområde holder mennesket balanceret på Ascension vejen - opstigningsprocessen til 5. dimension og Den Gyldne Tidsalder. Der indgår forskellige kinesiologimetoder til test og balancering.

Ascension Balance krystalsættet fra City of Light består af

Anchor støtter mindfulness, meditation og kreativitet
Total Balance giver personlig beskyttelse
12 chakra Balance balancerer 12 chakra
Meridian Balance giver den ny tids akupunktur med lys i 27 meridianer
Grounding Balance giver jordforbindelse i dimensionerne
Vital vitaliserer vand, celler, sind og aura

De kodede krystalværktøjer balancerer områder og systemer, der er af højeste vigtighed for menneskeheden og dets Ascension (opstigningsproces). Krystalværktøjerne indeholder energimønstrene fra 5. dimension og Den Gyldne Tidsalder. De fungerer ved, at de stimulerer og balancerer det, der allerede er åbnet hos det enkelte menneske ved personligt spirituelt arbejde. Det betyder, at der ikke åbnes for noget eller tilføres noget udefra, men at mennesket balanceres, styrkes og anspores til hele tiden at afsøge nye sandheder i sit indre.

De 6 kodede krystalværktøjer bruges hver for sig eller samlet som "Ascension Balance" (behandlersæt). De er til støtte og udvikling for behandlere, der ønsker at behandle i Den Gyldne Tidsalders energisystemer. De sørger for, at behandleren til enhver tid selv er balanceret, når der arbejdes med avancerede energier. Samtidig bruges de til at balancere klienter, når behovet opstår i en session.

Workshoppen er godkendt af Danske Kinesiologer og timerne tæller som 8 timers RAB opdatering eller som timer i uddannelsen til Kinesiolog.

Dato

Ingen planlagte datoer.

Forudsætning for at deltage
Hvis du ikke allerede kan muskelteste med kinesiologi eller pendulere, så får du instruktioner i en simpel "vippetest".

Læs anmeldelser af kurset nedenfor.

Spørgsmål og tilmelding
Kinesiolog RAB og Instruktør i Danske Kinesiologer,
Charlotte Shanti,
Allergifrihed

SMS 4225 3108
kontakt@allergifrihed.dk
allergifrihed.dk

Anchor
På billedet er kursisterne travlt optaget af at arbejde med Anchor krystalværktøjet, der giver dyb afspænding og fjerner stress % bl.a. ved at organisere og sortere tankemylder og tilføre kreativ energi.

Betingelser: Ved mindre end 1 måned til afholdelse opkræves 50% i gebyr. Mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Du er altid velkommen til at give din plads til en anden.

Kursusoversigt

Jeg afholder kinesiologikurser godkendt af Danske Kinesiologer og City of Light kurser med Den Gyldne Tidsalders energier. Jeg kommer gerne og holder kurserne hos dig, hvis du ønsker det. Det kræver mindst 6 deltagere.

Den fulde oversigt over kurser kan du se på City of Light

Anmeldelser af Kodede Krystaller "Ascension Balance"

En dag med Kodede Krystaller fra City of Light. At være på kursus hos Charlotte Shanti, er noget særligt. Det var en dag hvor jeg blev balanceret og klogere på mig selv og verden. Energetisk oplevede jeg en slags hovedrengøring, den energi som lå lidt hulter-til-bulter blev lagt på sin plads og flyder meget mere frit og klart. Jeg glæder mig til at bruge det i mit arbejde. Det er en dag som jeg sagtens kan se mig selv gøre igen. Knus SusanneStor tak til Charlotte Shanti, der er formidler af kurset i kodede krystaller. Det passer meget fint i tråd med, at tiden nu er inde til at bygge bro imellem det der har været, og det der kommer – hvilket gør os i stand til endnu mere udtryksfuldt, at være dem vi i virkeligheden er – beings of light (lysvæsner). Jeg arbejder som Kinesiolog, hvor jeg vil bruge de nye værktøjer – 6 kodede krystaller – til at komme mere i dybden og arbejde på flere planer. Ved at anvende de 6 kodede krystaller giver det mig nu muligheden for at komme langt dybere i mine afbalanceringer herunder i arbejdet med stress problematikker, kreative projekter, optimering af vand på celleniveauer – vores kroppe består af 60% vand – chakra og meridiansystemer, hvor jeg hurtigere kan få klienten afbalanceret, så det giver mulighed for at arbejde med andre emner, hvilket både er en tids- og økonomisk optimering for den enkelte. Personligt, er jeg i gang med at opbygge min hjemmeside helt fra grunden med logo og det hele. Mit kreative gen og meget andet har haft brug for at blive støvet gevaldigt af. Til det formål har jeg anvendt alle 6 krystaller sammen. Krystallerne ligger i min lomme i løbet af dagen og under hovedpuden om natten. Jeg er en person med begge ben på jorden, men det skader ikke at stikke snablen ud i universet og få viden og ideer derfra. Det gør bare livet så meget sjovere. Lyshilsner fra Grethe"Det var et fantastisk kursus og xx, du har fuldstændig ret, da du sammenlignede det med Philips Masterclass. Det er ret vildt 🤸👍. Jeg er glad for endnu en vej, der åbner endnu flere muligheder 🙏👍👍👍 kun fantasien sætter grænser 💃😎"Tak for dejligt kursus! Det tåler sagtens at komme flere gange!! Der kommer nyt med hver gang. Jeg tænker, det må være den kreative sans, der rykker ud på nye vidder.Tusind tak for et rigtig godt kursus. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået det materiale du har lavet. Jeg har det godt i dag men har haft nogle følelsesmæssige symptomer der skulle op og ud.