Allergibehandling

Kundeanmeldelse

Vigtig besked til alle der slås med allergi. I skal besøge Allergifrihed og prøve, hvad den dygtige behandler Shanti kan gøre for dig og din allergi.

Jeg har selv haft allergi i over 25 år og prøvet de fleste behandlinger med meget lidt held, men så ville skæbnen at jeg mødte Shanti, og efter 2 behandlinger har jeg med stor spænding afventet, at birkesæsonen skulle komme, og med et ordentligt brag i år 4600 på pollenskalaen. Til min store glæde og lettelse har jeg ikke haft symptomer, og jeg indrømmer gerne, jeg VAR meget skeptisk, men er nu meget overbevist .

1000 tak for en superdygtig og professionel behandling.

- Heidi Charlotte Larsen

Allergibehandling


Allergibehandling med kinesiologi er en blid, men meget effektiv behandling. Et typisk behandlingsforløb i min klinik Allergifrihed er 3 - 4 behandlinger. Behandlingen virker på alle dine allergier.

Metoden er Kinesiologi, hvor jeg finder ud af om du reagerer allergisk på f.eks. pollen, græs, bynke, dyr, gluten, mælk, dufte, skimmelsvamp, nikkel mv. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn og unge, som jeg har god erfaring med at teste og behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Før allergibehandlingen

Du skal helst ikke have taget symptom dæmpende midler 24 timer før behandlingen. Det er bedst at du kommer med symptomer. Det gør allergien / overfølsomheden lettere at behandle. Symptomerne vil normalt forsvinde under behandlingen.

Hvis du er meget afhængig af din medicin, så tag den som du plejer. Det vil blot bevirke, at det tager længere tid - måske flere konsultationer - at behandle allergien. Du er også velkommen til at medbringe din medicin i tasken, hvis det giver dig en tryghed.

For at kunne behandle en allergi skal jeg have prøver af det allergifremkaldende stof til rådighed. Under menupunktet allergi har jeg listet de prøver, som jeg indsamler og har til rådighed i klinikken.

Hvis du har noget herudover, som du gerne vil have testet / behandlet, så skal du lægge materialet i en plastikpose / beholder. Hver prøve skal have sin egen plastikpose / beholder.

Selve allergibehandlingen

Jeg bruger kinesiologi til at behandle allergi. Kinesiologi er en muskeltest, som afslører, hvor stresset kroppen bliver når den udsættes for pollen, fødevarer, dyrehår osv. Herefter laver jeg en kinesiologi balancering, hvor kroppen lærer, at den ikke behøver at blive stresset over det du er allergisk eller overfølsom overfor.

Behandlingen foregår uden brug af medicin og den er uden bivirkninger. De fleste kan mærke en bedring med det samme under behandlingen.

Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling (VIFAB) beskriver på deres hjemmeside meget godt, hvad kinesiologi er. De skriver ”Kinesiologi er en metode, hvor man bruger en såkaldt muskeltest til at finde frem til en diagnose (ubalancer i kroppens energi) og en behandling (afbalancering af ubalancer). Ifølge kinesiologer lagres et menneskes gode og dårlige oplevelser i kroppen som en slags kropshukommelse. Kinesiologer mener at kunne få adgang til denne kropshukommelse via en muskeltest.”

Bemærk, at jeg ikke behandler mennesker, som har oplevet anafylaktisk chok. Her henvises til praktiserende læge.

Efter allergibehandlingen

De fleste oplever velvære efter allergibehandlingen, men ofte vil der komme en fornyet reaktion på et eller andet, som vil kræve en opfølgende behandling.

Behandlingsforløbet kan bedst sammenlignes med at pille et løg. For hver behandling pilles der et lag af løget. Det er individuelt, hvor stort løget er, og det afhænger bl.a. af antallet og omfanget af allergier / overfølsomheder. Når der kommer fornyet reaktion, så er der ingen grund til uro for om der pludselig kommer flere allergier. Det er blot et udtryk for, at endnu et lag kan pilles af løget.

Hvorvidt symptomerne vender tilbage igen efter balancering afhænger af flere ting. En vigtig del er slimhindernes tilstand. Så længe slimhinderne er stærke og velfungerende, så vil pollen, støv og andre partikler blot hænge fast i slimen og hurtigt blive transporteret væk fra denne - f.eks. via et nys. Når slimhinderne er svækkede hænger nogle af småpartiklerne fast og kroppen kan reagere med allergi eller overfølsomhed. Jeg tester, om du har gavn af en kur med kosttilskud, som jeg kan anbefale. Læs nærmere under menupunktet Candida.

Når behandlingen er overstået skal du ved fødevareallergi vente 1 uge før du forsigtigt prøver dig frem med forskellige fødevarer. Denne fremgangsmåde er nødvendig dels for at lade behandlingen ”synke” ind i kroppen og dels for at langsomt vænne kroppen til fødevaren, idet der i visse tilfælde kan forekomme nye reaktioner, som skal behandles.

Når du har været til behandling så vent med at tage medicin indtil du synes du behøver den. Det er ikke sikkert at du behøver den.

Hvis du har spørgsmål under behandlingsforløbet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig.