Kinesiologi og Epstein-Barr Virus (EBV)

Epstein-Barr Virus (EBV)

Kinesiologien arbejder med, hvordan virussen rent energimæssigt påvirker kroppen, om hvordan kroppen energetisk håndterer virussen, og hvordan man rent kinesiologisk kan støtte immunforsvar og udrensningsorganer, og hvilke fødevarer og tilskud der kan være en støtte.

Du får med hjælp fra kinesiologi lagt en personlig plan ud fra Anthony Williams anvisninger, der viser præcis hvilke tilskud du med fordel kan indtage og i hvilke mængder.

Anthony William, der har skrevet bogen Den medicinske seer, arbejder ud fra, at EBV har udviklet sig til en skjult epidemi og at den er grunden til utallige helbredsproblemer. Det er en virus, der kan gives videre fra generation til generation og som findes i mere end 60 forskellige varianter. Virussen optræder i 4 stadier, hvor det fjerde stadie udgør kroniske sygdomme og tilstande som ofte betegnes som autoimmune.

De forskellige sygdomme og tilstande som Anthony William tilskriver EBV er bl.a.:

- Fibromyalgi
- Kronisk træthedssyndrom
- Multiple sklerose
- Leddegigt
- Stofskifteproblemer, både for højt og for lavt stofskifte
- Lupus også kaldet SLE (Systemisk Lupus Erythematosus)
- Borrelia
- Tinnitus
- Vertigo
- m.fl.

Ifølge Anthony William gennemgår EBV fire stadier:

Stadie 1
Hvileperiode med kopiering af sig selv.

Stadie 2
Forvandler sig til Mononukleose - kyssesyge. Søger et permanent hjem i et organ oftest i lever / milt. Streptokokker hjælper her med at nedbryde kroppens immunforsvar.

Stadie 3
EPV kan nu testes hos lægen, der dog kun finder antistofferne. Den udskiller giftige affaldsstoffer og venter kun på at der sker en aktivering gennem stress, hormonændring, chok o.lign. Den går evt. ind i skjoldbruskkirtlen.

Stadie 4
Kroniske sygdomme kommer frem og manifesterer sig.

Den medicinske seer

Om forfatteren

Anthony William er født med en enestående evne til at tale med en ånd fra et højt plan, der giver ham usædvanlig præcise helbredsoplysninger, som ofte er langt forud for deres tid. Siden fireårsalderen, da han chokerede sin familie ved at erklære, at hans symptomfrie bedstemor havde lungekræft (hvilket hurtigt blev bekræftet gennem en undersøgelse hos lægen), har Anthony brugt sin gave til at ”læse” menneskers tilstand og fortælle dem, hvordan de kan blive raske igen. Hans uhørte træfsikkerhed og succesrate som medicinsk seer har bragt ham tusinder af menneskers tillid, der ikke kunne finde en måde at blive raske på, før han formidlede åndens indsigter til dem. - uddrag fra Den medicinske seer