Pollensæson | Blog om kinesiologi test og behandling

Pollenprøver indsamles

Jeg samarbejder med en lokal botaniker, som hvert år følger pollensæsonen nøje og indsamler nye prøver så snart der er pollen fra enten træer eller græsser. Samarbejdet gør, at jeg får prøver ind, som traditionelt ikke indgår i f.eks. Astma-Allergi Danmark's pollenregistrering. Det er en stor fordel, fordi nogle mennesker reagerer på nogle andre pollen end dem man normal tænker på i forbindelse med allergi.

Pollenprøverne konserveres og indgår i mit testsæt, som jeg dels bruger til at finde ud af, hvad den enkelte person reagerer på og dels til at behandle personen for den pågældende reaktion.

Nedenfor ses forskellige eksempler på de pollenprøver jeg bruger. Jeg har pollenprøver af træer og græsser fra hele pollensæsonen og jeg supplerer hvert år op med friske prøver.


Hasselprøver
Comments

Dagens pollental

Ikke alle ved at de har allergi. En måde du selv kan afprøve det på er ved at følge med i dagens pollental fra Astma Allergi. Hvis du føler dig træt og uoplagt uden egentlig grund på en dag, hvor der er mange pollen i luften, så har du måske allergi. 20% af Danmarks befolkning har allergi - det svarer til hver 5. person.

Symptomerne på allergi kan være diffuse og meget forskelligartede. Her er et "lille" udvalg af symptomer:

De kendte symptomer kan være: kløe i næse, øjne, ører, gane, hud, hovedbund, hals, nysen, tæt i næsen, trykken i bihulerne, løbende næse, astma, lukket svælg, tåreproduktion, røde øjne, hævelser i hud og slimhinder, nældefeber, eksem m.fl.

De mere ukendte symptomer kan være: søvnløshed, svimmelhed, hovedpine, rastløshed, sløvhed, træthed, opspilet mave, mavesmerter, opkast, diarré, rumlen i maven, brændende fornemmelse, tør hud/sårdannelse, osv.

I dag, lørdag den 4. maj 2013, er Birk oppe på 450 dvs. MANGE! Hvordan har du det? Hm...

Du kan downloade en gratis smartphone app fra Astma Allergi
her
Comments