Archives for 2015 | Blog om kinesiologi test og behandling

BetterWing mini-interview om kinesiologi

Jeg har givet et mini-interview til BetterWing, som er en gratis portal til Alternative Behandlere. De har stillet mig en række spørgsmål omkring Kinesiologi RAB allergibehandling. Læs interviewet:

Klik videre til Allergifrihed's profil på BetterWing
Comments

Alternativ behandling, virker det?

Mandag den 18. maj kl. 20.45 på DR2 kan du se en af de metoder jeg bruger i min kinesiologi RAB allergibehandling på Stevns. Det er i udsendelsen "Alternativ behandling, virker det?", hvor Torben Frank Andersen fra AllergiKompagniet, som jeg har taget kurser hos, behandler Lasse Spang Olsens græsallergi.

Sammen laver de et lille forsøg med birkeallergikere, der viser at metoden entydigt er bedre end placebobehandling. Se udsendelsen! Og del gerne nyheden med dine venner, så flest muligt kan se hvordan der opnås fantastiske resultater.

Lige nu er det tid for behandling af birkepollen og græs. Det er en blid, men meget effektiv behandling. Et typisk behandlingsforløb i min klinik Allergifrihed er 3 - 4 behandlinger. Behandlingen virker på alle dine allergier - ikke kun birkepollen og græs.

Velkommen til Allergifrihed på Stevns!

Læs mere på www.allergifrihed.dk/metode.html

Kærlig hilsen, Charlotte Shanti
Comments

Kæbeafbalancering er healing og wellness

Kæbeafbalancering er en utrolig behagelig, dybtvirkende og afstressende behandling. Udover at den kan afbalancere en masse forskellige ubalancer, så kan den også godt stå alene som en skøn healing og wellness behandling.

Behandlingen er udviklet af den anerkendte australske Kinesiolog og Reiki healer Philip Rafferty, og den er en smuk symbiose mellem healing og kinesiologi.

Philip har fundet ud af, at ubalancer i kæbeområdet kan være årsag til næsten enhver tænkelig ubalance i kroppen. For at vi kan fungere optimalt, er det derfor vigtigt, at alle muskler og ligamenter i kæbeområdet er i fuldstændig balance.

Der kan opstå ubalance på grund af
 
• trafikuheld
• piskesmæld
• stress
• slag på hovedet eller i kæbeområdet
• tandlægebesøg
• tandbøjler
• bihulebetændelse
• kronisk træthed

Det kan resultere i mange symptomer som problemer og / eller smerte
 
• når man tygger
• åbner / lukker / bevæger kæben fra side til side
• tænderskæren
• knækken i kæben
• tinnitus
• svimmelhed
• migræne
• hovedpine
• tandpine
• uklart syn

Philip skabte en unik behandling, hvor man over 2 sessioner får en dybtgående afbalancering af kæbeområdet. Nogen får også hjemmearbejde, hvor de skal udføre nogle enkle øvelser på ca. 10 - 15 min. om dagen. Kinesiologien fortæller om der er behov for at forstærke behandlingen med hjemmearbejde.

Jeg har efterhånden brugt kæbeafbalanceringen i mange forskellige sammenhænge og jeg bliver ved med at forbløffes over, hvor mange ubalancer den retter op på. Der hvor jeg har været allermest imponeret er, hvor nogen er kommet med akut stress. Min holdning er, at der ikke skal "pilles" for meget ved nogen, der har akut stress og her passer kæbeafbalanceringen perfekt. Afbalanceringen er så blid, at den går ind og støtter personen lige der hvor de er, så de kan holde ud at være i deres krop og få et roligere mindset, der gør at de bedre kan overskue deres situation.

Kæbeafbalancering egner sig også til børn, fordi den på en meget blid måde løsner spændinger - fysiske som psykiske.
Comments

Allergiker kom ud af »glasklokken«

Uden at vide det var Charlotte Shanti allergisk overfor meget af alt det skønne, naturen byder på i overflod. En kollega inspirerede hende til at besøge en klinik, der behandler allergier på en helt ny måde – ved hjælp af kinesiologi. Det hjalp. I dag er Charlotte Shanti trådt ud af »glasklokken« og frygter hverken at slå græsplænen eller gå en tur i skoven. Hun etablerede for tre år siden sin egen allergiklinik, Lyderslev Bygade 4, hvor hun hjælper andre med allergiproblemer, og på søndag den 1. marts har klinikken »Allergifrihed« tre års fødselsdag

LYDERSLEV: ”Jeg har min egen allergiklinik, hvor jeg ved hjælp af kinesiologi hjælper mange, også børn, til allergifrihed uden brug af medicin og uden bivirkninger; men sådan har det ikke altid været. Jeg led selv af allergi, da jeg prøvede en ny behandlingsmetode med kinesiologi, som fjernede alle mine symptomer og virkede så godt på mig, at jeg fik lyst til selv at lære metoden og hjælpe andre.

Allergifrihed-i-Stevnsbladet-lilleLæs mere...
Comments

City of Light er her

For de læsere, der er særligt spirituelt interesserede, kan jeg fortælle, at jeg for nylig er kommet i kontakt med City of Light. Du kan læse mere om det og om genskabelses afbalanceringen, som jeg tilbyder på min nye City of Light hjemmeside.
Hvis du ikke allerede har kontakt, så er det muligt at få etableret forbindelse til denne uendelige kilde af Kærlighed, Fred og Lys.
Læs nærmere via hjemmesiden city-of-light.dk

b2f9f981-2de2-44d5-bfcb-92908287af78
Comments

Kundehistorie

Det glæder mig hver gang en kunde har lyst til at skrive feedback til mig. Det giver klarhed for mig på mange planer og inspirerer mig.

I den følgende tekst fra Facebook fortæller Massage Terapeut RAB Heidi, hvad hun har fået ud af sine besøg her i klinikken.
 
46c97be9-d340-472b-9f23-46c0b399df91
Comments