Fastlåste følelser | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie

Mia Sabina fortæller om, hvordan fastlåst følelse "angst" bliver vendt til "tryghed"

En grundlæggende angst blev ved med at genere, forstyrre min nattesøvn og lå som en underliggende uro under det hele. Det var utrolig belastende. Kendte Shanti fra nogle allergi behandlinger, og kunne godt mærke at den behandling, hun kalder Fastlåste følelser, kaldte en del på mig. Jeg besluttede at bestille en tid og se hvad der skete.

I starten kunne jeg sagtens følge med og var fortrolig med hvad armen svarede ja og nej til, men så begyndte det pludselig at blive den omvendte verden. Jeg forstod slet ikke hvad hun spurgte om og min arm svarede det modsatte af hvad man burde forvente. Faktisk svarede mit system ja til at jeg følte angst og det skulle være sådan, og nej til at jeg følte mig tryg. Af en eller anden grund havde mit system bildt sig selv ind at den skulle holde fast i følelsen af angst. Det var rigtig uheldigt. Hun måtte forklare det for mig mange gange før jeg forstod, hvilken omvendt følelse jeg bød min krop at være i. Med denne fastlåste følelse af angst, var det svært at komme sig og blive rask.

Shanti bankede forsigtigt forskellige steder på kroppen mens jeg sagde beskæftigelser. Det sled og skubbede på hjernebjælken. Det var den følelse jeg havde og presset blev større og større, indtil det føltes som om skuffen i hjernebjælken gik op og energien væltede ind i den side, som åbenbart havde været blokeret for energi. Strømmen skulle vendes, så min krop svarede Ja til at føle tryghed, og ikke angst, hvilket den gjorde efterfølgende. En del af angsten sad i kæberne og blev løsnet til sidst. Det var som om det gav lov til at løsne sig da strømmen vendte.

Da jeg rejste mig fra briksen sagde mit system ja til at min grundfølelse var tryghed og ikke angst. De efterfølgende dage var mit system i vældig uro, jeg var træt og irritabel. Kroppen rensede ud og jeg havde det blandet, men så begyndte det at vende og roen begyndte at indfinde sig.

Det er nu ca. 1 måned siden jeg fik behandlingen. Det føles som en slags vendepunkt for mit noget hårdprøvede system, og jeg fornemmer hvordan det stille og roligt bliver mere og mere stabilt. Måske ville jeg have godt af en behandling mere for at sætte lidt mere skub på det tog, der nu er kommet op på skinnerne igen, men det var også en lidt unormal stor belastning mit system var udsat for, så det er vel naturligt nok.

Dejligt nu at leve efter en anden grundfølelse end den jeg havde.
Sikken rod der skulle ryddes op i.

a0cef6fb-cea9-4e5b-9632-1b3bd7f40cf2
Comments

Kinesiologi helsecheck

En kinesiologi test og behandling afslører, hvilke afbalanceringer du har brug for lige nu og her. Det er et rigtig godt sted at få checket dine småskavanker (eller kroniske tilstande) og finde ud af, hvor der skal sættes ind. Her i det tidlige efterår er det tid til at komme i balance, få boostet immunsystemet og få ryddet op i krop og sjæl, som forberedelse til vinteren. Der er ingen grund til at bære rundt på gamle, ubrugelige sager mere. Livets rejse bliver meget lettere med en lille let baggage. Måske skal du
  • tage ekstra kosttilskud i en periode for at booste immunforsvaret
  • have en stress afbalancering ovenpå en travl og udfordrende periode
  • forløse fastlåste følelser og slippe af med gamle mønstre
  • opløse gamle traumer og befri krop og sjæl for tunge sager

Når du kommer til en kinesiologi test og behandling lægger vi en plan, som passer lige præcis til dig.

Book tid
Comments

Øh, hvad var det nu...

Når jeg arbejder med fastlåste følelser, så bruger jeg min whiteboard flittigt.

Her noterer jeg den fastlåste følelse, som klienten ønsker at arbejde med. Herefter beder jeg klienten sætte tal på en skala fra 0 til 10 - hvor 10 er det aller højeste. Altså et tal på, hvor meget den fastlåste følelse fylder.


Whiteboard

En af fiduserne til dette er, at den fastlåste følelse bliver synliggjort for klienten. De kan holde fokus. Og jeg kan løbende notere når tallene falder efterhånden som behandlingen skrider frem og den fastlåste følelse fylder mindre og mindre.

Men den vægtigste grund til at jeg skriver det op på whiteboard er at mange efter behandlingen glemmer, hvad det hele gik ud på og hvor meget den fastlåste følelse fyldte i deres liv. Jeg har oplevet klienter, som efter behandlingen har kigget undrende på mig og så har spurgt "Øh, hvad var det nu vi arbejdede med..."

Som svar på tiltale kan jeg på bedste skolemester manér bare pege på whiteboard'en med en sigende mine og sige "Du har arbejdet med din angst for ikke at være godt nok. Følelsen lå til at starte med på en 7er, men efter behandling faldt den til 4 og herefter til 1-2 og til sidst gik den i 0."

Comments

Fastlåste følelser

Nogle gange bliver vores følelser fastlåste. Vi kalder det også "at vi går i baglås". Fastlåste følelser skaber psykiske tilstande, som begrænser os og skaber stress for os selv og dem omkring os. Vi kommer i en sindstilstand, hvor vi har svært ved at ændre på situationen.

Her er et lille udpluk af, hvad klienter hos mig har arbejdet med

1) frygt for økonomi
2) livslede pga. kronisk smerte
3) bekymring for kræft
4) angst for ikke at kunne slippe af med ondt i ryggen
5) usikkerhed overfor egen kraft
5) eksamensfrygt
6) ønske om et lykkeligt liv.


1b324ee2-472d-4a81-ba4f-445c86cce263

Mange terapeuter oplever klienter, som ikke reagerer på deres behandling selvom klienterne påstår at de f.eks. gerne vil slippe fri af deres allergi, komme af med frygt eller blive raske. Kinesiologer kalder dem "psykisk omvendte". En simpel kinesiologisk test afslører nemlig, at de i virkeligheden ønsker at holde fast i deres allergi, frygt eller sygdom!

Omvendthed bliver indenfor kinesiologi defineret som "en tilstand eller en omstændighed, som forhindrer naturlig healing og blokerer for andre behandlingsformer, så de ikke virker, selv om de normalt er effektive."

Kinesiologi har en meget simpel og effektiv måde at afbalancere den psykiske omvendthed og de fastlåste følelser på. Metoden er udarbejdet og gennemarbejdet af kinesiolog Wayne Topping, som er meget anerkendt internationalt indenfor kinesiologi. Det er ham jeg har lært metoden af.

Bestil tid til kinesiologi behandling og slip fri af de fastlåste tanker og følelser. Du er også velkommen til at kontakte mig først for at høre nærmere om dine muligheder for behandling.


Book tid
Comments