Candida | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie om Candida

Jeg har modtaget feedback fra en kunde, der ønsker at være anonym. Hun har været til test og behandling for Candida Albicans og fortæller følgende, som jeg ønsker at dele med jer: 

"Jeg fik konstateret candida hos en hudlæge i Hundige i september 2007 efter at andre læger ikke kunne finde ud af hvad der var årsag til mine symptomer. Hos hudlægen fik jeg nogle kapsler jeg skulle spise hver dag og jeg fik det hurtigt bedre, og efter nogle måneder gik jeg ned i dosis så jeg fik 2 kapsler 2 gange om ugen.

Det har jeg så gjort i 5 år, hver gang jeg satte dosis ned fik jeg alle gener igen. Jeg har tit været irriteret over at det ikke kunne forsvinde helt og at jeg skulle blive ved med at tage medisin for at holde candidaen væk.

Så hørte jeg om at Charlotte havde god erfaring med noget som var effektivt mod svamp, så jeg blev testet hos hende og fik anbefalet en kur - jeg skulle tage kuren i 8 uger, men efter 1 1/2 uge på kuren er slimhinderne helet helt op - og jeg er super super glad og lykkelig for at jeg blir fri for tage medisin og ikke skal plages af diverse symptomer og gener - jeg forsatte selvfølgelig med kuren i de 8 uger som jeg blev testet til."

Det er simpelthen så skønt at modtage sådanne kundehistorier. Det gør mig rigtig glad.


Book tid
Comments

Sunde slimhinder

Jeg kan ikke sige det ofte nok: "Dine slimhinder skal være i topform." Så længe slimhinderne er stærke og velfungerende, kan allergier ikke opstå, men når slimhinderne er hullede eller tørre, så vil vores sanseceller komme i kontakt med de allergifremkaldende stoffer, og vupti så banker allergien på. Derfor er det vigtigt at styrke sine slimhinder.

Hvis du har pollenallergi gælder det især slimhinderne i næsen, næsehulen og bihulerne, som skal kunne filtrere luften du indånder for urenheder (læs: pollen) og føre dem ud af kroppen igen.

Jeg tester altid om kroppen kan have gavn af kosttilskud for at styrke slimhinderne, fordi netop mange allergikere lider af tørre slimhinder.
Videre læsning Allergifrihed's hjemmeside om Candida
Book tid
Comments