Allergibehandling | Blog om kinesiologi test og behandling

BetterWing mini-interview om kinesiologi

Jeg har givet et mini-interview til BetterWing, som er en gratis portal til Alternative Behandlere. De har stillet mig en række spørgsmål omkring Kinesiologi RAB allergibehandling. Læs interviewet:

Klik videre til Allergifrihed's profil på BetterWing
Comments

Allergiker kom ud af »glasklokken«

Uden at vide det var Charlotte Shanti allergisk overfor meget af alt det skønne, naturen byder på i overflod. En kollega inspirerede hende til at besøge en klinik, der behandler allergier på en helt ny måde – ved hjælp af kinesiologi. Det hjalp. I dag er Charlotte Shanti trådt ud af »glasklokken« og frygter hverken at slå græsplænen eller gå en tur i skoven. Hun etablerede for tre år siden sin egen allergiklinik, Lyderslev Bygade 4, hvor hun hjælper andre med allergiproblemer, og på søndag den 1. marts har klinikken »Allergifrihed« tre års fødselsdag

LYDERSLEV: ”Jeg har min egen allergiklinik, hvor jeg ved hjælp af kinesiologi hjælper mange, også børn, til allergifrihed uden brug af medicin og uden bivirkninger; men sådan har det ikke altid været. Jeg led selv af allergi, da jeg prøvede en ny behandlingsmetode med kinesiologi, som fjernede alle mine symptomer og virkede så godt på mig, at jeg fik lyst til selv at lære metoden og hjælpe andre.

Allergifrihed-i-Stevnsbladet-lilleLæs mere...
Comments

Ubehandlet allergi øger risiko for astma og multiallergi

Hvis allergi / intolerance / overfølsomhed ikke opdages og behandles, så viser undersøgelser, at der er øget risiko for astma og multiallergi.

Læs mere
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid
Comments

Er du allergisk uden at vide det?

Mange mennesker går rundt med en uopdaget allergi / overfølsomhed eller intolerance.

Symptomerne kan være så diffuse, at lægerne ikke forbinder det med allergi.

Ved hjælp af kinesiologi er det nemt og hurtigt at finde ud af, hvad kroppen reagerer på og genoprette balancen i kroppen.

Læs avisartikel
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid

Comments