Archives for 2013 | Blog om kinesiologi test og behandling

Kinesiologisk test af hund

Jeg bruger kinesiologien til at teste hunde, hvilket foder de kan spise og hvad den rette fodermængde er. Jeg tester også, hvilke tilskud de kan have gavn af når de er syge udover den medicin de evt. får hos dyrlægen. Det kan f.eks. være Bach's Blomsterdråber, Kolloidt Sølv til bl.a. at rense deres vand, Glukosamin til deres knogler og knoglebrusk etc. Mulighederne er uendelige...

Kinesiologien er et rigtig godt værktøj til at finde ud af, hvad der kan rette op på en hunds ubalancer. De kan ikke selv med ord forklare, hvor de har ondt eller hvad de har brug for. Ved hjælp fra Kinesiologien får jeg svar på, hvad der svækker hunden og hvad der styrker hunden.

I mit testsæt har jeg også mulighed for at teste Borrelia Burgdorferi, Anaplasma Phagocytophilum, Encephalitis, Candida, parasitter, virus, bakterier osv.

Allergier og intolerancer tester jeg selvfølgelig også her i Allergifrihed.Comments

Hvad kan Charlie spise?

Mød Charlie. Han er en sød lille chihuahua på 2 1/2 år. Han har været til kinesiologisk test for at finde ud af, hvad han kunne tåle at spise og hvad der kunne hjælpe på det udslæt han havde på poterne.

Chihuahua

Han kom over i klinikken sammen med sin familie, som havde medbragt alle mulige foder- og gufprøver. De ville gerne have sorteret det i to bunker 1) Hvad kan Charlie spise 2) Hvad skal Charlie holde sig fra. Han led nemlig af mavepine og dyrlægen frygtede, at han også havde fødevareallergi. Herudover kunne familien fortælle, at han havde oplevet at blive sparket af en mand og overfaldet af en hund, så han led også af noget nervøsitet.

For at teste Charlie brugte jeg hans mor Maria som surrogat. Dvs. Charlie sad på hendes skød og så brugte jeg Maria's arm til at teste kinesiologi. Det viste sig hurtigt, at Charlie reagerede på hvedemel. Dvs. han skal holde sig fra fødevarer, der indeholder hvedemel for at skåne tarmsystemet.

Herefter testede jeg hans reaktion på de forskellige foder- og gufprøver, som vi havde samlet i en stor bunke. Bunken blev delt i to efterhånden som Charlie enten testede stærk eller svag på tingene. De ting, der endte i bunken med stærke ting, er dem Charlie uden bekymringer kan spise. Jeg testede også, hvor mange gram han skal spise af sin nye fodersammensætning om dagen.

Som tilskud til foderet testede jeg, at han vil have gavn af at spise Økologisk Acidophilus hver dag. Det er gavnlige mælkesyrebakterier, som vil gøre godt nede i hans tarmsystem. Jeg havde hældt lidt op i en dåse, som jeg brugte til testen. Jeg løftede låget af dåsen og tilbød det til Charlie. Han lugtede kort til det og så slubrede han det grådigt i sig. Hans familie var forbløffet. Han spiser nemlig aldrig ting fra fremmede mennesker, men dette bekom ham åbenbart vel.

Til hjælp for poterne testede jeg frem, at han skulle have deres medbragte Tea Tree olie blandet op med noget potesalve. Dette skulle smøres på poterne hver dag. Herudover ville han have gavn af at bade i vand tilsat den samme Tree Trea olie.

For at hjælpe ham psykisk med nervøsiteten testede jeg frem til, at han skulle have Dr. Bach's spray "Balance and Harmony". Navnet på sprayen siger vist det hele. Et pust i munden om morgenen vil give Charlie en god start på dagen.

Charlie og hans familie fik skrevet resultaterne ned på en seddel. Charlie var træt efter testen, som tog en times tid, men han så glad ud og han slikkede mig på hånden. Måske kunne han mærke, at kinesiologien hjalp ham med at forklare de ting, som han ikke selv kan udtrykke med ord?

Nogle dage efter testen skrev hans mor Maria følgende besked på Facebook til mig:
"Vi har haft rigtig stor glæde af det hjælp vi fik hos dig og vi syns at det har hjulpet Charlie. Vores dyrlæge bakker os også op omkring de beslutninger vi har taget ud fra det som du testede. Så tusinde tak for stor hjælp til vores lille hund".


Comments

Maling

Maling kan fremkalde allergi uden du ved det. M1 (methylisothiazolinone) er synderen.

Det findes i øvrigt også i kosmetik!

Læs artiklen fra Politiken
her.

Bestil tid til kinesiologi test og behandling for allergi og intolerance.

Book tid

Comments

Magnesium Wellness

En af mine nyeste kæpheste er Magnesium. Jeg fik for alvor øjnene op for brugen af Magnesium en dag, hvor jeg selv havde rigtig meget brug for det.

Det var en varm og solrig dag, hvor jeg "kom til" at gå 11 km herude på landevejene. En skøn skøn gåtur. Da jeg kom hjem kunne jeg dog godt mærke, at min krop var ikke havde det så skønt mere. Jeg værkede overalt i musklerne og var utrolig træt i fødderne. What to do?

Jo, først tog jeg sprayflasken med min hjemmelavede Magnesium Olie og gav alle de ømme muskler et godt pift olie. Herefter tog jeg et 20 min. langt fodbad med varmt vand tilsat 1/2 kop Epsom Salt (magnesium sulfat). Kuren blev afsluttet med et brusebad, hvor jeg skyllede den overskydende olie af kroppen. Jeg kunne mærke en helt klar forbedring i kroppen. Musklerne var ikke nær så ømme og jeg følte mig oplivet og ikke træt efter den lange gåtur.

Men først næste dag forstod jeg den fulde virkning af kuren. Jeg var slet ikke mærket af, at jeg havde overanstreng kroppen dagen før. Ikke nogen smerter eller ømme muskler nogen steder. Jeg var rask og rørig!

Fidusen med at sprøjte Magnesium Olie på kroppen og tage Magnesium i et fodbad er, at det lynhurtigt optages af kroppen i forhold til Magnesium i tabletform. Det er genialt til akut opstået smerte eller overanstrengelse af musklerne. Fidusen er hermed givet videre.

Opskrift på Magnesium Olie
1/2 kop Magnesium Chlorid flager
1/2 kop vitaliseret eller distilleret vand
en glasskål
en tom sprayflaske - plastik er ok

Kog det vitaliserede eller distillerede vand. Bland Magnesium Chlorid flagerne i det varme vand og rør rundt indtil flagerne er opløst. Lad blandingen køle ned og hæld derefter på sprayflasken. Voila! Den er klar til brug.

Hvis du ikke kan få fat i Magnesium Chlorid, så er der en færdigblandet Magnesium Olie på vej i handlen gennem Helsam. Spørg efter det i din lokale helsekost.

Epsom salt (magnesium sulfat) kan købes i Helsam og bruges til fodbad eller i badekar. Det kan ikke bruges til Magnesium Olie.

Pssst. Vitalrådet fortæller, at Magnesium gavner astmatikere og allergikere. Radiodoktoren kan også berette om Magnesium's gavnlige virkning mod allergi. Læs mere
her og her.
Comments

Vitamin- og Mineral Wellness

Nu er det tid til at forberede kroppen på koldere og mørkere tider. Jeg har derfor tilbud på min vitamin og mineraltest - en dejlig wellness oplevelse både på den korte og lange bane.

Du vil få et efterårscheck på om du tager de vitaminer/mineraler, som du har behov for lige nu. Måske tager du for lidt eller for meget, og måske har du brug for et særligt tilskud i et stykke tid til at støtte dig. Medbring dit "arsenal" af kosttilskud, så ser vi, hvad du skal bruge af dem og lægger en plan.

Jeg har omfattende testsæt med vitaminer/mineraler og kosttilskud, så jeg kan teste produkter fra forskellige firmaer op mod hinanden og finde det bedste lige netop til dig og dine behov.

Book tid
Comments

Kolloidt Sølv

Allergifrihed sælger bl.a. Kolloidt Sølv i sin webshop.

IONOSIL Kolloidt Sølv er et vandrensningsprodukt, som effektivt dræber bakterier, svampe, virus og encellede protozoer af typen amøber og pasmodium (malaria)

Kolloidt Sølv er godkent som teknisk vare.

Bland 2 teskeer IONOSIL kolloidt sølv per liter vand. Ryst om og lad vandet stå i 15 min.

Køb Kolloidt Sølv i
webshoppen

Kolloidt Soelv
Comments

Forvandler vand til vin

Det er ganske vist, at vandvitaliseringspladen, som jeg sælger i min webshop forvandler vand til vin - ehm, nærmere forklaring følger:

Sidst jeg besøgte mine forældre, som efterhånden er ældre medborgere, opdagede jeg, at ingen af dem er særlig flinke til at drikke de 2 liter vand om dagen, som de bør. Derfor forærede jeg dem fluks en vandvitaliseringsplade idet jeg tænkte, at de ihvertfald skal have godt og nærende vand, når de endelig tager sig et glas vand. De takkede pænt begge to. Ingen af dem virkede synderlig begejstrede, men de lovede, at de nok skulle  huske at bruge pladen. Så langt så godt.

De følgende gange jeg talte med dem, blev vandvitaliseringspladen ikke nævnt med et ord. Jeg tænkte, at de nok ikke var helt lykkelige for den. Der tog jeg dog grueligt fejl! En aften fik jeg pludselig denne glade iPad besked fra min far:

"Har her til aften prøvet at vitalisere en rosé vin til 35 kroner, og endte med at smage som en til 75. Ikke dårligt. Sku man prøve med en årgangsvin?"

Min første tanke var: Gad vide om de først har prøvet med vand? Men for dem virker den vist sådan, at vand bliver forvandlet til vin, og så glider det meget lettere ned. Det var et "mirakel" jeg ikke lige havde set komme.


Vandvitaliseringsplade

Comments

Varme ord fra en kunde

Arne har været så elskværdig at overraske mig på mail ved at sende mig følgende ord, som varmede mig meget. Jeg ved jo godt, at allergibehandlingen vha. kinesiologi virker, men det er skønt at blive bekræftet af andre mennesker. Arne er iøvrigt 72 år gammel og har døjet med allergi hele sit liv. Han skrev til mig:

"Jeg syntes at jeg vil fortælle dig, at din behandling jeg fik d. 27-05 mod allergi har virket fantastisk godt. Jeg har har kun haft symptoner en dag i starten af sæsongen hvor det plejer at starte, det var den 23-06. Så tog jeg næsesprai, og siden har jeg faktisk ikke haft symptoner, hvor jeg ellers plejer at have det elendigt. Nu håber jeg bare at det holder resten af sæsongen, som plejer at vare til ind i september. Jeg syntes bare at du skulle høre at du har gjort et godt arbejde for mig, hvor lægerne ikke har kunne hjælpe mig.
Venlig hilsen
Arne Dilling-Hansen"

På min hjemmeside kan du læse andre hyggelige beskeder fra tidligere og nuværende kunder. Arne er iøvrigt ikke min ældste kunde - næ, hun er skam 90 år og har besluttet, at hun nu vil være allergifri!Comments

Varme intolerance

Vidste du, at nogen lider af varme intolerance? Jo, det er ganske vist.

Jeg har behandlet en indisk pige, som var på besøg hos os fra Indien. Det viste sig, at hun led voldsomt af varme intolerance, hvilket er temmelig upraktisk når hun bor i Sydindien, hvor temperaturen snildt kan snige sig op på 40 grader visse måneder om året. Hendes symptomer var træthed, hovedpine, smerter i kroppen og tør hud.

Intolerancen giver sig til kende i en kinesiologisk test ved at kroppen svækkes imens testpersonen bare tænker på varme.

Den gode nyhed er, at der kan gøres noget ved det. En kinesiolog kan afbalancere kroppen, så den ikke svækkes / stresses når den udsættes for varme. Pigen har det nu meget bedre med varmen i Indien og hun har ikke mere den voldsomme reaktion. Nu synes hun bare det er "too hot today".

Ps. kulde intolerance forekommer også. Mon ikke der sidder en og anden ude i det danske land med den type "allergi"? Vær velkommen her hos mig. Den behandles vha. kinesiologi ved hjælp af så avancerede hjælpemidler som isterninger.
Comments

Kæbeafbalancering

En af de populære behandlinger jeg laver i Allergifrihed er kæbe afbalancering. Det er en utrolig behagelig, dybtvirkende og afstressende kinesiologi behandling.

Ubalancer i kæbeområdet kan være årsag til næsten enhver tænkelig ubalance i kroppen. For at vi kan fungere optimalt, er det vigtigt, at alle muskler og ligamenter i kæbeområdet er i fuldstændig balance.

Der kan opstå ubalance på grund af
 • trafikuheld
 • piskesmæld
 • stress
 • slag på hovedet eller i kæbeområdet
 • tandlægebesøg
 • tandbøjler
 • bihulebetændelse
 • kronisk træthed m.m.

Det kan resultere i mange symptomer som problemer / smerte,
 • når man tygger eller
 • åbner / lukker / bevæger kæben fra side til side
 • tænderskæren
 • knækken i kæben
 • tinnitus
 • svimmelhed
 • migræne
 • hovedpine
 • tandpine
 • uklart syn m.m.

Det kan også være årsag til smerter i ansigt, hals, øjne, hovedet, rygsøjlen, skulder, hofte, knæ, ankler og fødder.

Over 2 sessioner  får du en dybtgående afbalancering af kæbeområdet. Du får også  hjemmearbejde, hvor du skal udføre nogle enkle øvelser på ca. 10 - 15 min. om dagen.


Book tid
Comments

Papegøje hår

Moden tilskriver fantasifuld hårpragt i alverdens farver. Som gammel punk fan er jeg FOR mangfoldigheden, men som allergibehandler må jeg ryste på hovedet og sige nej nej. Den går bare ikke.

Hvis du lider af allergi og vil hjælpe din krop skal du lade være med at farve dit hår. Lad de grå hår gro! Grunden er, at hovedvægten af hårfarver indeholder allergifremkaldende stoffer.
Hvis du har allergi af den ene eller anden art er det vigtigt, at du ikke belaster kroppen med yderligere allergifremkaldende stoffer.

En ny undersøgelse viser at ud af 365 hårfarveprodukter indeholdt 78% af dem allergifremkaldende stoffer. De næste 30% indeholdt stoffer med anden potentiel sundhedsskadelig virkning. Kun de sidste 2% ud af de testede produkter blev vurderet som direkte sikre.

Læs hele undersøgelsen
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling for allergi og intolerance.

Book tid

Comments

Rød svingel eller hva'?

hvilken græsart reagerer du allergisk på?

Der er mange muligheder og de maser på lige nu for at genere din næse og dine øjne. Jeg har indsamlet ca. 40 forskellige græsarter, som typisk dækker allergisæsonen fra april til oktober. På den måde kan jeg præcist ramme netop din allergi og behandle den målrettet med kinesiologi.

Bestil tid til kinesiologi test og behandling for allergi og intolerance.

Book tid
Comments

Dagens pollental

Ikke alle ved at de har allergi. En måde du selv kan afprøve det på er ved at følge med i dagens pollental fra Astma Allergi. Hvis du føler dig træt og uoplagt uden egentlig grund på en dag, hvor der er mange pollen i luften, så har du måske allergi. 20% af Danmarks befolkning har allergi - det svarer til hver 5. person.

Symptomerne på allergi kan være diffuse og meget forskelligartede. Her er et "lille" udvalg af symptomer:

De kendte symptomer kan være: kløe i næse, øjne, ører, gane, hud, hovedbund, hals, nysen, tæt i næsen, trykken i bihulerne, løbende næse, astma, lukket svælg, tåreproduktion, røde øjne, hævelser i hud og slimhinder, nældefeber, eksem m.fl.

De mere ukendte symptomer kan være: søvnløshed, svimmelhed, hovedpine, rastløshed, sløvhed, træthed, opspilet mave, mavesmerter, opkast, diarré, rumlen i maven, brændende fornemmelse, tør hud/sårdannelse, osv.

I dag, lørdag den 4. maj 2013, er Birk oppe på 450 dvs. MANGE! Hvordan har du det? Hm...

Du kan downloade en gratis smartphone app fra Astma Allergi
her
Comments

Sunde slimhinder

Jeg kan ikke sige det ofte nok: "Dine slimhinder skal være i topform." Så længe slimhinderne er stærke og velfungerende, kan allergier ikke opstå, men når slimhinderne er hullede eller tørre, så vil vores sanseceller komme i kontakt med de allergifremkaldende stoffer, og vupti så banker allergien på. Derfor er det vigtigt at styrke sine slimhinder.

Hvis du har pollenallergi gælder det især slimhinderne i næsen, næsehulen og bihulerne, som skal kunne filtrere luften du indånder for urenheder (læs: pollen) og føre dem ud af kroppen igen.

Jeg tester altid om kroppen kan have gavn af kosttilskud for at styrke slimhinderne, fordi netop mange allergikere lider af tørre slimhinder.
Videre læsning Allergifrihed's hjemmeside om Candida
Book tid
Comments

Tusser

Et modefænomen jeg er ved at dø af skræk over er tatoveringer eller tusser, som de populært kaldes. Det er ikke udseendet jeg bæver ved synet af. Nej, det er indholdet - altså farvestoffet, der bliver sprøjtet ind i huden.

Vidste du f.eks., at de farvestoffer, der bliver brugt i tatoveringer, er industrifarver, der blandt andet anvendes i blækpatroner som autolak eller til indfarvning af tekstiler?

Jo, det er ganske vist. Farverne reguleres efter kemikalielovgivningen(!) og ikke kosmetikbekendtgørelsen, som man måske ville forvente. Det betyder, at du kan få problemer med allergi når farverne optages i kroppen. Selv om du ikke har allergi i forvejen, kan stofferne i tatoveringsfarve fremkalde en allergisk reaktion,

Når du én gang har reageret allergisk på farverne, så fanger bordet og det er en allergi, der er rigtig svær at slippe af med igen, fordi du har tatoveringsfarverne permanent på og i kroppen. Dvs. du bliver konstant bombarderet på celleniveau med stoffer fra farven. Kroppen opfatter disse stoffer som gift og arbejder på højtryk for at mindske skaden.

Som allergibehandler kan jeg kun fraråde dig at blive tatoveret. Min hjælp til dig, der har allergisk reaktion fra tatovering, er at hjælpe dig til at styrke dit immunforsvar og mindske din krops stressreaktion, så den allergiske reaktion bliver formindsket.
Comments

I røg og damp

Frosten har bidt sig godt fast i Danmark og mange sidder indenfor og luner sig ved brændeovnen. Mange diskuterer til stadighed om det er sundhedsfarligt at bruge brændeovn. Jeg bliver bare nødt til at citere Astma-Allergi: "Brænderøg ER skadelig" (Link til undersøgelsen)

I klinikken har jeg behandlet en pige, som er vokset op i hjem med brændeovn. Hun er kommet til mig, fordi hun egentlig ville behandles for støvallergi. Undervejs i behandlingsforløbet er det  kommet frem, at hun også føler sig generet af husets brændeovn. Jeg testede hende derfor for aske (som jeg har i homeopatisk essens) og JA - hun reagerede negativt. Hun fik en kinesiologisk afbalancering og kroppen viste herefter styrke og positiv reaktion. Dvs. hendes krop og sind er nu styrket i forhold til at skulle hjem og hygge ved brændeovnens skær.

Det, der er bemærkelsesværdigt ved Astma-Allergi's undersøgelse er, at personer med normalt immunforsvar ikke bliver negativt påvirket af 3 timers brændeovnsrøg, som er det tidsrum de brugte i undersøgelsen. Dem, man er bekymret for er dem, der i forvejen er sårbare dvs. børn, gamle, astmatikere, KOL-patienter og hjertepatienter. Mit svar til dette er kinesiologisk afbalancering til styrkelse af immunforsvaret. 

Comments

Er du allergisk uden at vide det?

Mange mennesker går rundt med en uopdaget allergi / overfølsomhed eller intolerance.

Symptomerne kan være så diffuse, at lægerne ikke forbinder det med allergi.

Ved hjælp af kinesiologi er det nemt og hurtigt at finde ud af, hvad kroppen reagerer på og genoprette balancen i kroppen.

Læs avisartikel
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid

Comments

Ubehandlet allergi øger risiko for astma og multiallergi

Hvis allergi / intolerance / overfølsomhed ikke opdages og behandles, så viser undersøgelser, at der er øget risiko for astma og multiallergi.

Læs mere
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid
Comments