Vandvitalisering | Blog om kinesiologi test og behandling

Forvandler vand til vin

Det er ganske vist, at vandvitaliseringspladen, som jeg sælger i min webshop forvandler vand til vin - ehm, nærmere forklaring følger:

Sidst jeg besøgte mine forældre, som efterhånden er ældre medborgere, opdagede jeg, at ingen af dem er særlig flinke til at drikke de 2 liter vand om dagen, som de bør. Derfor forærede jeg dem fluks en vandvitaliseringsplade idet jeg tænkte, at de ihvertfald skal have godt og nærende vand, når de endelig tager sig et glas vand. De takkede pænt begge to. Ingen af dem virkede synderlig begejstrede, men de lovede, at de nok skulle  huske at bruge pladen. Så langt så godt.

De følgende gange jeg talte med dem, blev vandvitaliseringspladen ikke nævnt med et ord. Jeg tænkte, at de nok ikke var helt lykkelige for den. Der tog jeg dog grueligt fejl! En aften fik jeg pludselig denne glade iPad besked fra min far:

"Har her til aften prøvet at vitalisere en rosé vin til 35 kroner, og endte med at smage som en til 75. Ikke dårligt. Sku man prøve med en årgangsvin?"

Min første tanke var: Gad vide om de først har prøvet med vand? Men for dem virker den vist sådan, at vand bliver forvandlet til vin, og så glider det meget lettere ned. Det var et "mirakel" jeg ikke lige havde set komme.


Vandvitaliseringsplade

Comments

Vandvitalisering

Ved at drikke WDS vitaliseret vand kan du nemt opfylde kroppens daglige behov for ca. 2 liter godt vand om dagen. Vand udrenser urenheder og affaldsstoffer fra kroppen, og styrer væskebalancen.

Stil en kande vand på pladen og få dejligt WDS vitaliseret vand.
WDS vandvitaliseringspladen vitaliserer vha. bioresonans 1 liter vand i minuttet og tilfører vandet positive styrkende frekvenser og gør vandet blødt. Den er let og kan bruges til rejsebrug.
Pris 600 kr. plus evt. forsendelsesomkostninger. 
Kan købes i
webshoppen

Vandvitaliseringsplade

Postevand har til fysiologisk udrensning i kroppen overhovedet ingen effekt, eller måske endda snarere en negativ effekt. Det kan kun betragtes som basisvand, der skal forarbejdes for at kunne anvendes til drikkevand. Jo flere opløste stoffer der er i vandet, jo dårligere fungerer det til de fysiologiske processer i kroppen. Stofferne optager simpelt hen pladsen for de affaldsstoffer som stofskiftet danner og som skal renses ud igen. Det gælder også alle mineralerne, der forekommer i en uorganisk form som kroppen ikke kan anvende, så de enten ophobes eller renses ud igen med det samme.

Vand er i stand til at rumme store mængder af information, da vandmolekylerne danner klynger som kan variere meget. Derfor er det også vigtigt at vandet er så vitalt som muligt, hvor postevandet kan være helt dødt og derfor ikke vitaliserer kroppen, mens vitaliseret vand kan give liv til kroppen. WDS vandvitaliseringspladen vitaliserer vha. bioresonans 1 liter vand i minuttet og tilfører vandet positive styrkende frekvenser og gør vandet blødt.

Den fjerner vha. bioresonans negative spor fra klor, toksiner, ukrudtsbekæmpelsesmidler, pesticider, parasiter og bakterier ved at skabe et komplementær mønster som ændrer aftrykket i vandet. Denne proces neutraliserer vandet og gør det bedre og mere sikkert at drikke.

Ved at drikke WDS vitaliseret vand kan du nemt opfylde kroppens daglige behov for ca. 2 liter godt vand om dagen.


Vandvitaliseringsr_r

WDS vandvitaliseringsrøret vitaliserer vha. bioresonans dit vand og tilfører det positive styrkende frekvenser og gør vandet blødt. Vandvitaliseringsrøret er meget let at montere på røret, der leder vand ind til din bolig således at du får vitaliseret vand overalt i din bolig.
Pris 2100 kr. plus evt. forsendelsesomkostninger.
Kan købes i
webshoppen
Comments