Alternativ behandling | Blog om kinesiologi test og behandling

Alternativ behandling, virker det?

Mandag den 18. maj kl. 20.45 på DR2 kan du se en af de metoder jeg bruger i min kinesiologi RAB allergibehandling på Stevns. Det er i udsendelsen "Alternativ behandling, virker det?", hvor Torben Frank Andersen fra AllergiKompagniet, som jeg har taget kurser hos, behandler Lasse Spang Olsens græsallergi.

Sammen laver de et lille forsøg med birkeallergikere, der viser at metoden entydigt er bedre end placebobehandling. Se udsendelsen! Og del gerne nyheden med dine venner, så flest muligt kan se hvordan der opnås fantastiske resultater.

Lige nu er det tid for behandling af birkepollen og græs. Det er en blid, men meget effektiv behandling. Et typisk behandlingsforløb i min klinik Allergifrihed er 3 - 4 behandlinger. Behandlingen virker på alle dine allergier - ikke kun birkepollen og græs.

Velkommen til Allergifrihed på Stevns!

Læs mere på www.allergifrihed.dk/metode.html

Kærlig hilsen, Charlotte Shanti
Comments

City of Light er her

For de læsere, der er særligt spirituelt interesserede, kan jeg fortælle, at jeg for nylig er kommet i kontakt med City of Light. Du kan læse mere om det og om genskabelses afbalanceringen, som jeg tilbyder på min nye City of Light hjemmeside.
Hvis du ikke allerede har kontakt, så er det muligt at få etableret forbindelse til denne uendelige kilde af Kærlighed, Fred og Lys.
Læs nærmere via hjemmesiden city-of-light.dk

b2f9f981-2de2-44d5-bfcb-92908287af78
Comments

Børn og alternativ behandling

Det er et stort hit blandt forældre at benytte alternativ behandling til børn.

Læs mere

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid
Comments