Spiritualitet | Blog om kinesiologi test og behandling

Spiritualitet og Jordforbindelse

Den indstrømning af lys mange oplever i øjeblikket på deres spirituelle vej (bl.a. Golden Ascension) kan medføre et utal af ubalancer f.eks. manglende jordforbindelse. Kroppen kan simpelthen ikke følge med - den er for "tung" og lyset/energien kan ikke trænge igennem de blokeringer, der måtte være.

Du kan gennem kinesiologi RAB hos mig i Allergifrihed få hjælp til at opnå ro, balance, styrke og overskud. For at alt i dig kan nyde din spiritualitet tilbyder jeg kinesiologi behandling indenfor følgende områder:
  • Krop Spændinger i kæben kan være anledning til al mulig ubalance og uro. Med kinesiologi kæbeafbalancering får kroppen hjælp til at slippe oplevelser og traumer, der holder dig tilbage. Kroppen vil opleve frihed og lettelse.
  • Kemi Har du ophobning af tungmetaller bliver din spirituelle udvikling stoppet. Pineal kirtlen (det tredje øje) kan kun åbnes og fungere når der er frit flow. Kinesiologi kan effektivt hjælpe dig fri af tungmetaller og allergier.
  • Psyke Følelser, stress, tankemønstre, fobier og traumer kan hindre dig på din spirituelle vej og holde dig tilbage. Bliv fri at fastlåste tanker og mønstre med kinesiologi. Læs kundehistorien nedenfor om, hvordan en behandling kan forløbe.
  • Energi Få afbalanceret meridianer, chakra'er og få koordineret de to hjernehalvdele. Ubalancer på disse områder kan hindre energien i at flyde frit.
  • Spiritualitet har du brug for støtte på det spirituelle og æteriske niveau? Under behandlingen kan du få blid støtte af Nemina's krystalsæt. I klinikken har jeg krystalsæt til stress reduktion, energi retur til afsender, indre kærlighed, angst reduktion og energi korrektion på alt mellem Himmel og Jord - bogstaveligt talt!
Måske får du under læsningen af ovenstående en fornemmelse af, hvor dine "stopklodser" er?

Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-4 sessioner.
Kinesiologi tager udgangspunkt i dig og din situation. Ikke to sessioner er ens.

0186c1de-23d7-42dd-9d14-a2806c19d4f0
Du står foran en port. Hvad mon der gemmer sig inde bag ved til dig?
Få en håndsrækning til at åbne porten så du kan træde indenfor.
Dette er porten til Dalai Lama's sommerpalads Norbulinkha i Tibet.
Comments