Brændeovn | Blog om kinesiologi test og behandling

I røg og damp

Frosten har bidt sig godt fast i Danmark og mange sidder indenfor og luner sig ved brændeovnen. Mange diskuterer til stadighed om det er sundhedsfarligt at bruge brændeovn. Jeg bliver bare nødt til at citere Astma-Allergi: "Brænderøg ER skadelig" (Link til undersøgelsen)

I klinikken har jeg behandlet en pige, som er vokset op i hjem med brændeovn. Hun er kommet til mig, fordi hun egentlig ville behandles for støvallergi. Undervejs i behandlingsforløbet er det  kommet frem, at hun også føler sig generet af husets brændeovn. Jeg testede hende derfor for aske (som jeg har i homeopatisk essens) og JA - hun reagerede negativt. Hun fik en kinesiologisk afbalancering og kroppen viste herefter styrke og positiv reaktion. Dvs. hendes krop og sind er nu styrket i forhold til at skulle hjem og hygge ved brændeovnens skær.

Det, der er bemærkelsesværdigt ved Astma-Allergi's undersøgelse er, at personer med normalt immunforsvar ikke bliver negativt påvirket af 3 timers brændeovnsrøg, som er det tidsrum de brugte i undersøgelsen. Dem, man er bekymret for er dem, der i forvejen er sårbare dvs. børn, gamle, astmatikere, KOL-patienter og hjertepatienter. Mit svar til dette er kinesiologisk afbalancering til styrkelse af immunforsvaret. 

Comments