Archives for 2012 | Blog om kinesiologi test og behandling

Tandpasta

Forbrugerkemi har lavet test på 57 tandpastaer.

Kun 6 af dem indeholdt ikke allergifremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer, miljøbelanstende stoffer eller CMR-stoffet.

Se resultatet af testen
her
Comments

Er du allergisk overfor Julen?

For nogen kan den søde juletid også være anledning til opblussen af deres allergi / overfølsomhed. Der er nemlig ting i den typiske julemad, som de ikke kan tåle. For dig, der selv har allergi eller dig, der skal have allergiske julegæster, skal du bl.a. være opmærksom på følgende

Mælk, æg, hvede, gluten
De, som reagerer på mælk, æg, hvede og gluten, er også i julen nødt til at bruge specielle opskrifter på julemad og -kager.

Nødder og julegodter
Mange med pollenallergi får symptomer, når de spiser nødder og mandler, som der er masser af i julens marcipan, konfekt, nougat, chokolade og kager - og i risalamanden.

Appelsiner og klementiner
En del mennesker med græspollenallergi reagerer på citrusfrugter som appelsiner og klementiner, som er fast ingrediens på julens frugtfade. Reaktionen er typisk kløe og hævelse af læber, mund og svælg.

Julegran og julelys
Mennesker med astma og eksem kan blive slemt generet af de partikler, som julegran (læs: juletræWinking og julelys afgiver. Det kan genere øjne, næse og lunger.

Husdyr
Ak ja, de kære dyr kan genere allergikere - også i den søde juletid.

Hvad jeg vil foreslå? Tjah, hvad med noget allergibehandling til at lindre symptomerne? Så vil det blive en ægte Glædelig Jul.

Book tid
Comments

Vandvitalisering

Ved at drikke WDS vitaliseret vand kan du nemt opfylde kroppens daglige behov for ca. 2 liter godt vand om dagen. Vand udrenser urenheder og affaldsstoffer fra kroppen, og styrer væskebalancen.

Stil en kande vand på pladen og få dejligt WDS vitaliseret vand.
WDS vandvitaliseringspladen vitaliserer vha. bioresonans 1 liter vand i minuttet og tilfører vandet positive styrkende frekvenser og gør vandet blødt. Den er let og kan bruges til rejsebrug.
Pris 600 kr. plus evt. forsendelsesomkostninger. 
Kan købes i
webshoppen

Vandvitaliseringsplade

Postevand har til fysiologisk udrensning i kroppen overhovedet ingen effekt, eller måske endda snarere en negativ effekt. Det kan kun betragtes som basisvand, der skal forarbejdes for at kunne anvendes til drikkevand. Jo flere opløste stoffer der er i vandet, jo dårligere fungerer det til de fysiologiske processer i kroppen. Stofferne optager simpelt hen pladsen for de affaldsstoffer som stofskiftet danner og som skal renses ud igen. Det gælder også alle mineralerne, der forekommer i en uorganisk form som kroppen ikke kan anvende, så de enten ophobes eller renses ud igen med det samme.

Vand er i stand til at rumme store mængder af information, da vandmolekylerne danner klynger som kan variere meget. Derfor er det også vigtigt at vandet er så vitalt som muligt, hvor postevandet kan være helt dødt og derfor ikke vitaliserer kroppen, mens vitaliseret vand kan give liv til kroppen. WDS vandvitaliseringspladen vitaliserer vha. bioresonans 1 liter vand i minuttet og tilfører vandet positive styrkende frekvenser og gør vandet blødt.

Den fjerner vha. bioresonans negative spor fra klor, toksiner, ukrudtsbekæmpelsesmidler, pesticider, parasiter og bakterier ved at skabe et komplementær mønster som ændrer aftrykket i vandet. Denne proces neutraliserer vandet og gør det bedre og mere sikkert at drikke.

Ved at drikke WDS vitaliseret vand kan du nemt opfylde kroppens daglige behov for ca. 2 liter godt vand om dagen.


Vandvitaliseringsr_r

WDS vandvitaliseringsrøret vitaliserer vha. bioresonans dit vand og tilfører det positive styrkende frekvenser og gør vandet blødt. Vandvitaliseringsrøret er meget let at montere på røret, der leder vand ind til din bolig således at du får vitaliseret vand overalt i din bolig.
Pris 2100 kr. plus evt. forsendelsesomkostninger.
Kan købes i
webshoppen
Comments

Nikkeleksem forårsaget af computer

Computere (laptops) kan være en overset årsag til nikkelallergi og eksem på hænder.

Læs mere her og her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid
Comments

Hvorfor får man kontaktallergi?

Videncenter for Allergi har lavet en lille film, der viser hvorfor man udvikler kontaktallergi.

Se filmen
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid
Comments

Allergi kan komme af parfume

EU’s videnskabelige komite vurderer, at 127 parfumestoffer er så allergifremkaldende at de bør stå nævnt på deklarationen.

I øjeblikket er kun krav 26 parfumestoffer deklarationspligtige.

Læs mere her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid

Comments

Fastelavnssminke kan give allergi

Jyllandsposten har skrevet en artikel om, hvordan man kan undgå allergiske reaktioner til fastelavn ved at tjekke indholdsdeklarationen før brug af sminke.

Læs mere
her

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid

Comments

Børn og alternativ behandling

Det er et stort hit blandt forældre at benytte alternativ behandling til børn.

Læs mere

Bestil tid til kinesiologi test og behandling af allergi og intolerance.

Book tid
Comments