Kundehistorie | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie

En kunde, der ønsker at være anonym, fortæller om kinesiologibehandlingen "fastlåst følelse":

"Under en behandling hos Shanti kom vi frem til at jeg skulle arbejde med fastlåste følelser. Jeg havde nemlig kort tid forinden mistet mit arbejde, og gik rundt med en frygt for hvordan jeg skulle klare alle mine udgifter, uden min normale faste indtægt. Ofte havde jeg en knude i maven, og det gav selvfølgelig også anledning til heftige diskussioner med min partner.

Shantis behandling var meget hurtig og enkel. Et par gange undervejs tænkte jeg, at det var noget underligt noget hun havde gang i, men på den anden side, så havde jeg også tillid til hendes metoder, da hun tidligere har hjulpet mig af med allergi.

Det er helt fantastisk, for siden denne ene behandling har jeg jeg ikke været bekymret eller angst for min økonomiske situation. I stedet for at gå i panik, så har jeg konstruktivt kunne drøfte situationen med min parter og finde realistiske muligheder, som vi kan arbejde med.

Shanti har selvfølgelig ikke løst mit økonomiske problem, men hun har fjernet min knude/angst i maven, og det har givet mig et overskud til at se positivt på tingene. Senere har Shanti også hjulpet mig af med præstationsangst, der også viste sig at være en gammel fastlåst følelse."

Comments

Kundehistorie

Jeg har modtaget feedback fra en kunde, som jeg gerne vil dele med jer.

Heidi Charlotte Larsen skriver:

"Vigtig besked til alle der slås med allergi. I skal besøge Allergifrihed og prøve, hvad den dygtige behandler Shanti kan gøre for dig og din allergi.

Jeg har selv haft allergi i over 25 år og prøvet de fleste behandlinger med meget lidt held, men så ville skæbnen at jeg mødte Shanti, og efter 2 behandlinger har jeg med stor spænding afventet, at birkesæsonen skulle komme, og med et ordentligt brag i år 4600 på pollenskalaen.

Til min store glæde og lettelse har jeg ikke haft symptomer, og jeg indrømmer gerne, jeg VAR meget skeptisk, men er nu meget overbevist .

1000 tak for en superdygtig og professionel behandling."

Comments

Kundehistorie

R er en ung kvinde, som fik et blackout mens hun cyklede. Hun faldt af cyklen og slog sig voldsomt på læben, fortænderne og dermed også kæben.

Da hun kom til mig til 1. session håbede hun på at jeg kunne hjælpe hende af med hendes flovhed over at den ene fortand var blevet mørk i farven, og at den snurren hun havde i læben kunne forsvinde. Begge gener lå som 8 på en skala fra 1 - 10. Herudover var hendes krop anspændt, nakken gjorde ondt og hun var svimmel og træt. Hendes energisystem kunne jeg teste var "nede".

Hun fik første del af kæbeafbalanceringen.  Bagefter testede jeg frem til at hun skulle tage magnesium og zink indtil vi igen skulle ses 14 dage efter. Jeg testede også frem til at hun skulle lave hjemmearbejde hver dag på 2 x 10 min. Generne, som før behandlingen lå på 8 var nu røget ned på 2 på en skala fra 1 - 10.

14 dage efter kom R til 2. session. Jeg startede med at følge op på 1. session. Hun kunne slet ikke huske, at hun havde klaget over den mørke tand og den snurrende læbe. Det var ikke mere aktuelt! I stedet var det nu bare den øverste del af ryggen, der drillede. Hendes træthed var aftaget og denne gang testede hendes energisystem OK.

Hun fik nu anden del af kæbeafbalanceringen. Bagefter testede jeg frem, at hun skulle tage magnesium og zink i 14 dage mere. Der var ikke brug for hjemmearbejde.

2 1/2 uge efter endt behandling fik jeg følgende glade mail fra hende:

"Hej Charlotte Shanti!

Det går meget bedre. Jeg har ikke ondt i kæben mere og er mindre svimmel og træt. Det er rigtig dejligt. Tak for hjælpen
😄

Mange Hilsner R!"

Comments

Varme ord fra en kunde

Arne har været så elskværdig at overraske mig på mail ved at sende mig følgende ord, som varmede mig meget. Jeg ved jo godt, at allergibehandlingen vha. kinesiologi virker, men det er skønt at blive bekræftet af andre mennesker. Arne er iøvrigt 72 år gammel og har døjet med allergi hele sit liv. Han skrev til mig:

"Jeg syntes at jeg vil fortælle dig, at din behandling jeg fik d. 27-05 mod allergi har virket fantastisk godt. Jeg har har kun haft symptoner en dag i starten af sæsongen hvor det plejer at starte, det var den 23-06. Så tog jeg næsesprai, og siden har jeg faktisk ikke haft symptoner, hvor jeg ellers plejer at have det elendigt. Nu håber jeg bare at det holder resten af sæsongen, som plejer at vare til ind i september. Jeg syntes bare at du skulle høre at du har gjort et godt arbejde for mig, hvor lægerne ikke har kunne hjælpe mig.
Venlig hilsen
Arne Dilling-Hansen"

På min hjemmeside kan du læse andre hyggelige beskeder fra tidligere og nuværende kunder. Arne er iøvrigt ikke min ældste kunde - næ, hun er skam 90 år og har besluttet, at hun nu vil være allergifri!Comments