Kundehistorie | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie

En kunde, der ønsker at være anonym, fortæller om kinesiologibehandlingen "fastlåst følelse":

"Under en behandling hos Shanti kom vi frem til at jeg skulle arbejde med fastlåste følelser. Jeg havde nemlig kort tid forinden mistet mit arbejde, og gik rundt med en frygt for hvordan jeg skulle klare alle mine udgifter, uden min normale faste indtægt. Ofte havde jeg en knude i maven, og det gav selvfølgelig også anledning til heftige diskussioner med min partner.

Shantis behandling var meget hurtig og enkel. Et par gange undervejs tænkte jeg, at det var noget underligt noget hun havde gang i, men på den anden side, så havde jeg også tillid til hendes metoder, da hun tidligere har hjulpet mig af med allergi.

Det er helt fantastisk, for siden denne ene behandling har jeg jeg ikke været bekymret eller angst for min økonomiske situation. I stedet for at gå i panik, så har jeg konstruktivt kunne drøfte situationen med min parter og finde realistiske muligheder, som vi kan arbejde med.

Shanti har selvfølgelig ikke løst mit økonomiske problem, men hun har fjernet min knude/angst i maven, og det har givet mig et overskud til at se positivt på tingene. Senere har Shanti også hjulpet mig af med præstationsangst, der også viste sig at være en gammel fastlåst følelse."

blog comments powered by Disqus