kolloidt sølv | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie om Candida

Jeg har modtaget feedback fra en kunde, der ønsker at være anonym. Hun har været til test og behandling for Candida Albicans og fortæller følgende, som jeg ønsker at dele med jer: 

"Jeg fik konstateret candida hos en hudlæge i Hundige i september 2007 efter at andre læger ikke kunne finde ud af hvad der var årsag til mine symptomer. Hos hudlægen fik jeg nogle kapsler jeg skulle spise hver dag og jeg fik det hurtigt bedre, og efter nogle måneder gik jeg ned i dosis så jeg fik 2 kapsler 2 gange om ugen.

Det har jeg så gjort i 5 år, hver gang jeg satte dosis ned fik jeg alle gener igen. Jeg har tit været irriteret over at det ikke kunne forsvinde helt og at jeg skulle blive ved med at tage medisin for at holde candidaen væk.

Så hørte jeg om at Charlotte havde god erfaring med noget som var effektivt mod svamp, så jeg blev testet hos hende og fik anbefalet en kur - jeg skulle tage kuren i 8 uger, men efter 1 1/2 uge på kuren er slimhinderne helet helt op - og jeg er super super glad og lykkelig for at jeg blir fri for tage medisin og ikke skal plages af diverse symptomer og gener - jeg forsatte selvfølgelig med kuren i de 8 uger som jeg blev testet til."

Det er simpelthen så skønt at modtage sådanne kundehistorier. Det gør mig rigtig glad.


Book tid
Comments

Kolloidt Sølv

Allergifrihed sælger bl.a. Kolloidt Sølv i sin webshop.

IONOSIL Kolloidt Sølv er et vandrensningsprodukt, som effektivt dræber bakterier, svampe, virus og encellede protozoer af typen amøber og pasmodium (malaria)

Kolloidt Sølv er godkent som teknisk vare.

Bland 2 teskeer IONOSIL kolloidt sølv per liter vand. Ryst om og lad vandet stå i 15 min.

Køb Kolloidt Sølv i
webshoppen

Kolloidt Soelv
Comments