Kundehistorie | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie

R er en ung kvinde, som fik et blackout mens hun cyklede. Hun faldt af cyklen og slog sig voldsomt på læben, fortænderne og dermed også kæben.

Da hun kom til mig til 1. session håbede hun på at jeg kunne hjælpe hende af med hendes flovhed over at den ene fortand var blevet mørk i farven, og at den snurren hun havde i læben kunne forsvinde. Begge gener lå som 8 på en skala fra 1 - 10. Herudover var hendes krop anspændt, nakken gjorde ondt og hun var svimmel og træt. Hendes energisystem kunne jeg teste var "nede".

Hun fik første del af kæbeafbalanceringen.  Bagefter testede jeg frem til at hun skulle tage magnesium og zink indtil vi igen skulle ses 14 dage efter. Jeg testede også frem til at hun skulle lave hjemmearbejde hver dag på 2 x 10 min. Generne, som før behandlingen lå på 8 var nu røget ned på 2 på en skala fra 1 - 10.

14 dage efter kom R til 2. session. Jeg startede med at følge op på 1. session. Hun kunne slet ikke huske, at hun havde klaget over den mørke tand og den snurrende læbe. Det var ikke mere aktuelt! I stedet var det nu bare den øverste del af ryggen, der drillede. Hendes træthed var aftaget og denne gang testede hendes energisystem OK.

Hun fik nu anden del af kæbeafbalanceringen. Bagefter testede jeg frem, at hun skulle tage magnesium og zink i 14 dage mere. Der var ikke brug for hjemmearbejde.

2 1/2 uge efter endt behandling fik jeg følgende glade mail fra hende:

"Hej Charlotte Shanti!

Det går meget bedre. Jeg har ikke ondt i kæben mere og er mindre svimmel og træt. Det er rigtig dejligt. Tak for hjælpen
😄

Mange Hilsner R!"

blog comments powered by Disqus