Varme ord fra en kunde | Blog om kinesiologi test og behandling

Varme ord fra en kunde

Arne har været så elskværdig at overraske mig på mail ved at sende mig følgende ord, som varmede mig meget. Jeg ved jo godt, at allergibehandlingen vha. kinesiologi virker, men det er skønt at blive bekræftet af andre mennesker. Arne er iøvrigt 72 år gammel og har døjet med allergi hele sit liv. Han skrev til mig:

"Jeg syntes at jeg vil fortælle dig, at din behandling jeg fik d. 27-05 mod allergi har virket fantastisk godt. Jeg har har kun haft symptoner en dag i starten af sæsongen hvor det plejer at starte, det var den 23-06. Så tog jeg næsesprai, og siden har jeg faktisk ikke haft symptoner, hvor jeg ellers plejer at have det elendigt. Nu håber jeg bare at det holder resten af sæsongen, som plejer at vare til ind i september. Jeg syntes bare at du skulle høre at du har gjort et godt arbejde for mig, hvor lægerne ikke har kunne hjælpe mig.
Venlig hilsen
Arne Dilling-Hansen"

På min hjemmeside kan du læse andre hyggelige beskeder fra tidligere og nuværende kunder. Arne er iøvrigt ikke min ældste kunde - næ, hun er skam 90 år og har besluttet, at hun nu vil være allergifri!blog comments powered by Disqus