Allergiker kom ud af »glasklokken« | Blog om kinesiologi test og behandling

Allergiker kom ud af »glasklokken«

Uden at vide det var Charlotte Shanti allergisk overfor meget af alt det skønne, naturen byder på i overflod. En kollega inspirerede hende til at besøge en klinik, der behandler allergier på en helt ny måde – ved hjælp af kinesiologi. Det hjalp. I dag er Charlotte Shanti trådt ud af »glasklokken« og frygter hverken at slå græsplænen eller gå en tur i skoven. Hun etablerede for tre år siden sin egen allergiklinik, Lyderslev Bygade 4, hvor hun hjælper andre med allergiproblemer, og på søndag den 1. marts har klinikken »Allergifrihed« tre års fødselsdag

LYDERSLEV: ”Jeg har min egen allergiklinik, hvor jeg ved hjælp af kinesiologi hjælper mange, også børn, til allergifrihed uden brug af medicin og uden bivirkninger; men sådan har det ikke altid været. Jeg led selv af allergi, da jeg prøvede en ny behandlingsmetode med kinesiologi, som fjernede alle mine symptomer og virkede så godt på mig, at jeg fik lyst til selv at lære metoden og hjælpe andre.

Allergifrihed-i-Stevnsbladet-lille
Da jeg fik den første allergibehandling, var det, som om et slør blev fjernet fra mit ansigt og et låg eller en glasklokke blev løftet fra mit hoved; jeg kunne høre og se klart, jeg kunne tænke klart, trætheden forsvandt; jeg blev mig selv på en måde, jeg tidligere kun havde oplevet på ferie i lande, hvor de ikke har de samme græsarter eller træsorter som her. Jeg har været voldsomt plaget, men er nu 100% allergifri. Derfor kalder jeg min klinik for Allergifrihed. Jeg oplever at have fået frihed - nu, hvor jeg ikke mere lider af daglig allergi.

På mit arbejde lagde en kollega for få år siden mærke til, at jeg ikke var helt mig selv, men gik og hang med hovedet. Hun vidste, at jeg var positivt indstillet til alternative behandlingsmetoder og ikke meget for at tage medicin, derfor spurgte hun, om jeg havde allergi og om jeg havde hørt om en ny metode, hun havde set noget om på tv. Jeg blev meget hurtigt motiveret til at besøge den klinik i København, hvor man benytter den metode, hun omtalte. For fem år siden begyndte jeg at gå til behandling og efterfølgende havde jeg en fantastisk sommer – for første gang nogen sinde kunne jeg nyde livet udendørs. Jeg kunne slå græs, jeg kunne være ude i naturen, jeg kunne lufte hunden – og have det godt.

Kroppen husker
Metoden, jeg prøvede på klinikken i København og som jeg selv benytter, tager udgangspunkt i prøver på græsser og pollen, som er tørret og lagt i poser. Jeg bruger kinesiologi for at teste, hvad der styrker og hvad der svækker kroppen. I dag er jeg Kinesiolog RAB (Registreret Alternativ Behandler) og medlem af Danske Kinesiologer.

Allergier behandles ved hjælp af en afstresning, som det kaldes indenfor kinesiologien. Jeg tester frem til, i hvilken alder allergien er opstået. Ved hjælp af kinesiologien fandt jeg ud af, at min egen græspollenallergi startede, da jeg som lille faldt på ryggen ned fra et legeredskab samtidig med, at der var græspollen i luften. Kombinationen af, at jeg faldt ned på ryggen med stor smerte til følge og græspollen i luften gemte en historie i min hukommelse om, at ”græspollen er dødsensfarlig - husk, den store smerte.” Denne misforståede historie gjorde, at min krop overreagerede hver gang den blev konfronteret med græspollen. Den reagerede med allergi. Det blev især slemt efter jeg flyttede fra København til Sydsjælland. Jeg måtte holde mig inden døre, hver gang der blev slået græs enten hos os eller hos naboerne. Ofte måtte jeg tage antihistamin for at kunne klare skærene.

Dvs. det er muligt at tage fat om de misforståede historier, der ligger i hukommelsen og neutralisere dem ved hjælp af kinesiologi. Kroppen reagerer herefter neutralt på f.eks. græspollen og oplever frihed – Allergifrihed. Det, at jeg i dag også kan hjælpe andre med at slippe for allergier, har givet mig et helt nyt indhold i livet.”
blog comments powered by Disqus