Kundehistorie | Blog om kinesiologi test og behandling

Kundehistorie

Mia Sabina fortæller om, hvordan fastlåst følelse "angst" bliver vendt til "tryghed"

En grundlæggende angst blev ved med at genere, forstyrre min nattesøvn og lå som en underliggende uro under det hele. Det var utrolig belastende. Kendte Shanti fra nogle allergi behandlinger, og kunne godt mærke at den behandling, hun kalder Fastlåste følelser, kaldte en del på mig. Jeg besluttede at bestille en tid og se hvad der skete.

I starten kunne jeg sagtens følge med og var fortrolig med hvad armen svarede ja og nej til, men så begyndte det pludselig at blive den omvendte verden. Jeg forstod slet ikke hvad hun spurgte om og min arm svarede det modsatte af hvad man burde forvente. Faktisk svarede mit system ja til at jeg følte angst og det skulle være sådan, og nej til at jeg følte mig tryg. Af en eller anden grund havde mit system bildt sig selv ind at den skulle holde fast i følelsen af angst. Det var rigtig uheldigt. Hun måtte forklare det for mig mange gange før jeg forstod, hvilken omvendt følelse jeg bød min krop at være i. Med denne fastlåste følelse af angst, var det svært at komme sig og blive rask.

Shanti bankede forsigtigt forskellige steder på kroppen mens jeg sagde beskæftigelser. Det sled og skubbede på hjernebjælken. Det var den følelse jeg havde og presset blev større og større, indtil det føltes som om skuffen i hjernebjælken gik op og energien væltede ind i den side, som åbenbart havde været blokeret for energi. Strømmen skulle vendes, så min krop svarede Ja til at føle tryghed, og ikke angst, hvilket den gjorde efterfølgende. En del af angsten sad i kæberne og blev løsnet til sidst. Det var som om det gav lov til at løsne sig da strømmen vendte.

Da jeg rejste mig fra briksen sagde mit system ja til at min grundfølelse var tryghed og ikke angst. De efterfølgende dage var mit system i vældig uro, jeg var træt og irritabel. Kroppen rensede ud og jeg havde det blandet, men så begyndte det at vende og roen begyndte at indfinde sig.

Det er nu ca. 1 måned siden jeg fik behandlingen. Det føles som en slags vendepunkt for mit noget hårdprøvede system, og jeg fornemmer hvordan det stille og roligt bliver mere og mere stabilt. Måske ville jeg have godt af en behandling mere for at sætte lidt mere skub på det tog, der nu er kommet op på skinnerne igen, men det var også en lidt unormal stor belastning mit system var udsat for, så det er vel naturligt nok.

Dejligt nu at leve efter en anden grundfølelse end den jeg havde.
Sikken rod der skulle ryddes op i.

a0cef6fb-cea9-4e5b-9632-1b3bd7f40cf2
blog comments powered by Disqus