Har du EHS eloverfølsomhed?

EHS (Electro Hyper Sensitivity) El overfølsom

Jeg tester og behandler elektromagnetiske og lydmæssige overfølsomheder vha. kinesiologi.

El-overfølsomhed giver sensitive mennesker allergi lignende symptomer. Det er ikke en anerkendt diagnose i Danmark. Diagnosen anerkendes kun i Sverige og af den østrigske lægeforening. I Sverige skønner man at 3% af befolkningen er ramt.

Vha. kinesiologi kan overfølsomheden testes, findes og behandles. Kroppen styrkes og sensitiviteten nedsættes.

El-overfølsomhed kan opleves overfor belysning f.eks. lysstofrør, computere og IT udstyr, TV, radio, mobiltelefoner, trådløst udstyr bl.a. WIFI, højspændingsledninger, mobilmaster, strømforsyning, køkkenmaskiner osv. Videre foreslået læsning hos EHS - Foreningen af el-overfølsomme.

Jeg tester med Kinesiologi om du er el overfølsom. Under kinesiologibehandlingen lærer din krop at blive tolerant overfor de ting, som den tidligere reagerede på og kommer i balance igen.

Metoden er effektiv og uden bivirkninger. Den er meget blid og er derfor også velegnet til børn, som jeg har god erfaring med at behandle.

Behandlingen foregår helt uden brug af medicin, men indimellem anbefaler jeg at supplere behandlingen med kosttilskud for at styrke immunforsvaret og slimhinderne.

Du skal forvente et behandlingsforløb på 3-5 sessioner for at bryde fri af EHS.

Kundehistorie

Hej Charlotte Shanti

En lille opdatering på hvordan det gik i går på hjemturen, for turen ud til dig var virkelig en udfordring, men turen hjem gik ganske rolig, Mærkede absolut ingen Master, andres wifi i biler, Huse osv. selvom det var lige ved myldertid, så jeg havde en rigtig dejlig tur hjem hvor jeg følte jeg hvilede i mig selv, kl 20 var jeg den der ville se dyner og har sovet som en sten hele natten, jeg vil tage små skridt de næste dage1f600

Endnu engang tusind tak for god behandling, og fordi du slukkede alt wifi da jeg var der1f33a

Skrevet af kunde efter 1. behandling. Hun ønsker at være anonym.